Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #1 Skrevet 15. mai 2013 Tenkte jeg skulle prøve å lage Pavlova til 17.mai. Har aldri laget det før. Regner med det går fint å lage marengsen dagen før, men burde vel lage krem og sette den sammen samme dag? Ellers blir marengsen bløt av kremen? Eller? Anonym poster: a9ec29a6290f63a15e902d80003ca2b5
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #2 Skrevet 15. mai 2013 Du kan fint bake kaken dagen før. men monteringen må du ta på dagen, ja. Ikke dagen før. Skal du ha ren krem oppå ville jeg ventet med å piske den til morgenen 17 mai. Skal du blande i vaniljekrem kan du lage vaniljekremen dagen før slik at den blir kald nok til å komme i kremen, da er det bare å piske kremen, blande og pynten på morgenen. Det klarer du på 10 min. Anonym poster: b305062f4c2ef77e36ea0dd1678e1b6f
Løvinna30 Skrevet 15. mai 2013 #3 Skrevet 15. mai 2013 ja bunne kan du til og med lage i kveld, så er du ferdig med den. Det du kan gjøre, er å piske kremen å ha den i en bolle, i kjøleskapet, og samme med vaniljekremen, ta den gjerne i en bolle, rør den litt med en gaffel, da er den lettere å "smøre" ut på bunnen. Du kan ha på kremene kvelden før, men ANBEFALER å dele opp bær og frukt å gjøre det klart å ha det på rett før servering. Sånn at kremen ikke blir "våt". Ellers når vi har pavlova har det blitt igjen, og vi har spist kake i flere dager etterpå - kanskje ikke flere dager men noen, to tre dager, og den er jo så si like godt som den dagen den ble laget :-) SÅÅÅ lyst på pavlova selv, men, ingen som spiser det, bare jeg. Hmm.. Tror jeg må lage det jeg, til 17 mai :-) Lykke til! Å kos dere med pavlova, det er jo såå godt.
Løvinna30 Skrevet 15. mai 2013 #4 Skrevet 15. mai 2013 Marengsen blir ikke våt av kremen, men kremen KAN bli våt av frukt/bær hvis du nylig har skylt de..
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #5 Skrevet 15. mai 2013 Okei! Tusen takk for tips! Så får vi håpe svigers og resten av familien liker kaken! Ha en fin 17.mai! Anonym poster: a9ec29a6290f63a15e902d80003ca2b5
NormaJean Skrevet 15. mai 2013 #6 Skrevet 15. mai 2013 Anbefaler å preppe alt dagen før og klæsje alt sammen på selve dagen. Da holder marengsen seg god og sprø til siste øyeblikk;) Husk å ha på pasjonsfrukt:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå