Kortslutning Skrevet 15. mai 2013 #1 Skrevet 15. mai 2013 Noen kloke damer her som kan fortelle meg hvordan jeg bør oppbevare mine ferdigstekte marengsbunner til i morgen? På benken, kaldt, varm, tett boks, ikke tett boks?? Trenger hjelp!!
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 15. mai 2013 #2 Skrevet 15. mai 2013 (endret) Pakkes i matpapir, tørt og romtemperert. Min pavlovabunn er ferdig om 15 min. Endret 15. mai 2013 av Lektor Doppler med tillegg
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #3 Skrevet 15. mai 2013 Ville la den stå på benken eller i en lufttett boks. Benken går helt fint til imorgen Anonym poster: c81b78bf56ad78c61dc5c94a38246104
Kortslutning Skrevet 15. mai 2013 Forfatter #4 Skrevet 15. mai 2013 Pakkes i matpapir, tørt og romtemperert. Min pavlovabunn er ferdig om 15 min. Men da trenger ikke det å være tett da altså? Bare pakke den inn i matpapir? Nei, æsj... jeg har jo ikke matpapir. Kan jeg bruke bakepapir?
Kortslutning Skrevet 15. mai 2013 Forfatter #6 Skrevet 15. mai 2013 Tusen takk, da setter jeg den på benken jeg:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå