Gå til innhold

Noen bakerdamer her?? Hjelp til oppbevaring av marengsbunn..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen kloke damer her som kan fortelle meg hvordan jeg bør oppbevare mine ferdigstekte marengsbunner til i morgen? På benken, kaldt, varm, tett boks, ikke tett boks?? Trenger hjelp!! :)

Skrevet (endret)

Pakkes i matpapir, tørt og romtemperert. Min pavlovabunn er ferdig om 15 min.

Endret av Lektor Doppler med tillegg
Skrevet

Ville la den stå på benken eller i en lufttett boks. Benken går helt fint til imorgen :)

 

Anonym poster: c81b78bf56ad78c61dc5c94a38246104

Skrevet

Pakkes i matpapir, tørt og romtemperert. Min pavlovabunn er ferdig om 15 min.

 

Men da trenger ikke det å være tett da altså? Bare pakke den inn i matpapir? Nei, æsj... jeg har jo ikke matpapir. Kan jeg bruke bakepapir?

Skrevet

La stå på kjøkkenbenken oppå rista :-)

Skrevet

Tusen takk, da setter jeg den på benken jeg:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...