Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #1 Skrevet 15. mai 2013 Tenker å ha bakte poteter til 17. mai, men de tar jo 1,5 time å bake... Noen som har erfaring med å bake dem evt. dagen før, la dem ligge (i kjøleskap?) og så varme dem opp igjen i ovnen? Vil smaken/konsistensen bli dårligere? Anonym poster: 1b110eb79968f4c3c12b8665d46c784a
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 15. mai 2013 #2 Skrevet 15. mai 2013 Jeg synes hvertfall det ikke er noe godt å varme opp igjen, det er vist to mulige utfall (opplevd begge) 1: poteten blir med hard skorpe og er seig. 2: at poteten blir vassen :-/
Gjest Sekretøsa Skrevet 15. mai 2013 #3 Skrevet 15. mai 2013 Nei det ville jeg ikke gjort. Men bak de i mikro, da går det raskt
nagini Skrevet 15. mai 2013 #4 Skrevet 15. mai 2013 Nei, jeg prøvde det forrige uke, og de måtte bare kastes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå