Anonym bruker Skrevet 14. mai 2013 #1 Skrevet 14. mai 2013 Tenkte jeg skulle bake pavlova for første gang i helgen og vil bruke oppskriften til Det søte liv. Det står at det er maizena i marengsen, bruker man samme maizena som for å få tykkere saus (maisstivelse) eller er det et eget maismel man bruker til baking? http://www.detsoteliv.no/print.php?id=407 Anonym poster: 9d48f7ab6ff6ad1d21d3ad1345462f29
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2013 #2 Skrevet 14. mai 2013 Du bruker vanlig maizena, ikke den som heter mørk eller lys jevner. Anonym poster: 4f7b82359b7ea22ce394682ac7b191c9
Gjest Vicky Pollard Skrevet 14. mai 2013 #3 Skrevet 14. mai 2013 Aldri brukt maizena i Pavlova.... Sikkert vanlig Maizena de mener...
soleia Skrevet 14. mai 2013 #4 Skrevet 14. mai 2013 Veit ikkje heilt kva du brukar for å få tjukkare saus, om det er jevner eller "vanleg" Maizena, men i Pavlova brukar ein vanleg Maizena. Sausejevnar frå Maizena bør nok ikkje brukast. I mi Pavlova oppskrift brukar eg potetmjøl.
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #5 Skrevet 15. mai 2013 Takk for svar. Jeg bruker denne som det står maisstivelse på, blir det riktig da? http://www.matvareguiden.no/Maizena Anonym poster: 9d48f7ab6ff6ad1d21d3ad1345462f29
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2013 #6 Skrevet 15. mai 2013 Takk for svar. Jeg bruker denne som det står maisstivelse på, blir det riktig da? http://www.matvareguiden.no/Maizena Anonym poster: 9d48f7ab6ff6ad1d21d3ad1345462f29 Ja, det er riktig! Anonym poster: 4f7b82359b7ea22ce394682ac7b191c9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå