Gå til innhold

kaffepulver i kakeglasur ???


Anbefalte innlegg

Gjest tilda med to små <3
Skrevet

Jeg skal lage kake i dag, og i oppskriften står det at jeg skal bruke kaffepulver. Er det da vanlig kaffe (altså filtermalt eller espressomalt)? Blir ikke det veldig kornete? Kaffepulver løser seg vel ikke opp i væske. Eller fins det et pulver jeg har gått glipp av? Takknemlig for svar, for nå er jeg skikkelig rådvill ;)

Skrevet

Du skal bruke helt vanlig kaffepulver ja:) jeg lagde en kake i helgen hvor det var en del av glasuren og du merker ikke kornene; de vil løse seg opp. I min var det smeltet smør, så varmen i det hjalp vel til å løse opp kaffen. Uansett er kaffe så små korn så det skal lite til.

 

Lykke til :)

 

Anonym poster: a7bcc6059f6595f89662b0462d449e1b

Gjest tilda med to små <3
Skrevet

Se der du, da ordner det seg jo :)

Takk for hjelpen!

Skrevet

Kaffepulver som i pulverkaffe, ikke traktekaffe eller annen type kaffe som må trekke i vann for å avgi smak.

Gjest tilda med to små <3
Skrevet

Oi, sånn på glass som en rører ut i vann? Da må jeg finne ei brustadbu!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...