Gå til innhold

Hva er sunnest å bruke - Vita hjertegod, Softflora, Brelett eller Meierismør?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva velger du til baking

Hva velger du til brødskiva

Og hvorfor?

 

Hva er sunnest?

Skrevet

meierismør er det siste jeg har hørt er best ;) det sunne fettet.. men alt med måte. Det er ikke HVA du spiser, men MENGDEN, dvs du skal drikke helmelk, men ett glass om dagen lzm ;)

 

Anonym poster: 7ac0ab1475ce2279ba17b3e6877e69c1

Skrevet

Soft flora lett (Altså den lysegrønne varianten) Den er ren plantemargarin, uten palmeolje og lavet kaloriinnhold sammenliknet med alt anna.

Skrevet

Meierismør er sunnest :)

 

Anonym poster: 4cba061b83fb8a516c4b1c66b7c2f2ba

Skrevet

Bremykt! Inneholder minst og dermed bedre for kroppen.

 

Anonym poster: 2757adcf324769aa61ba123f6ecf82e8

Skrevet

Enig med siste taler. Bremykt er det smøret med kortest liste over ingredienser, det sier litt.

Skrevet

Jeg velger meierismør til baking og brelett til brødskiva fordi det smaker DEILIG!!! :D

Skrevet

Bruker bare meierismør og har knallfint kolesterol :) Og jeg bruker MYE :X

 

Anonym poster: a4278d4b16f87e40a858b9010a818ceb

Skrevet

Bremyyyyykt <3

 

Anonym poster: 67dd02c52c07fe92190b896105ba7354

Skrevet

Enig med siste taler. Bremykt er det smøret med kortest liste over ingredienser, det sier litt.

 

Nei, meierismør har færre ingredienser.

 

Anonym poster: a4278d4b16f87e40a858b9010a818ceb

Skrevet

Jeg bruker den blå pakken fra Soft uten melk etc.- gammel vane.

Kjæresten bruker bremykt - også gammel vane.

Til steking og baking bruker vi meierismør eller en egnet oliven-, solsikke- eller rapsolje.

Skrevet

Meierismør til steking/baking

Setersmør til skiven/baking

Ellers bruker jeg endel olje til steking/baking.

Skrevet

Likar ikkje margarin, et brødskiva utan og steikar/bakar med meierismør. I nokre kaker brukar eg melange då det eignar seg bedre enn smør til å piske med sukker.

Gjest Vicky Pollard
Skrevet (endret)

Har Brelett kuttet ut den deilige palmeoljen da? Synes Brelett smaker smashing men tror ikke den er av de sunneste.

 

Vi bruker meierismør til steking, baking og til sauser etc.fordi det gir best smak ;) og så tror jeg det er sunnest. Eller vi og vi, det er vel jeg som baker og koker :P På skiva bruker vi Soft light.

 

Ahhh, dere skrev Bremykt, jaa, ikke Brelett, begynte lure ;) Bruker ikke Bremykt, synes det smaker drit, gir ekkel smak. Men tror nok det er av det sunneste.

Endret av Vicky Pollard
Gjest Vicky Pollard
Skrevet

Likar ikkje margarin, et brødskiva utan og steikar/bakar med meierismør. I nokre kaker brukar eg melange då det eignar seg bedre enn smør til å piske med sukker.

Meierismøret pisker du lett med sukker om du husker la det stå litt på kjøkkenbenken først... ;) Men det visste du jo sikker.

Skrevet

Likar ikkje margarin, et brødskiva utan og steikar/bakar med meierismør. I nokre kaker brukar eg melange då det eignar seg bedre enn smør til å piske med sukker.

Meierismøret pisker du lett med sukker om du husker la det stå litt på kjøkkenbenken først... ;) Men det visste du jo sikker.

Jada, alle ingrediensar er romtempererte når eg bakar. Det blir likevel betre struktur på kakerøra med melange, det er som om lufta i større grad held seg i røra under tilsetting av øvrige ingrediensar. Har lest ein stad at eg har rett (kan det vere bloggen til manuela?). Men i småkaker MÅ det vere smør, likeså til steiking!
Gjest Julia1984
Skrevet

Ingen av delene??

Jeg velger å få inn det sunne fettet og vitamin D fra andre kilder!

 

Skrevet

Til baking og steking bruker jeg meierismør.

Har stort sett brukt Vita Hjertego på brød, bare av gammel vane.

 

 

Anonym poster: 2d17143f4f61dbf8404d0b84be7de6ee

Skrevet

Ingen av delene??

Jeg velger å få inn det sunne fettet og vitamin D fra andre kilder!

 

Så du baker uten smør? Interessant...

 

Anonym poster: 2d17143f4f61dbf8404d0b84be7de6ee

Skrevet

Bruker smør, cocosa og diverse oljer.

Skrevet

Bruker smør, cocosa og diverse oljer.

Hvordan funker cocosa, egentlig? Hva bruker du det til? Smak?

Vet du om en nøtteallergiker vil reagere på det?

Skrevet

melange til baking.

vita hjertegod ekstra lett på skiva :)

rett å slett fordi det smaker godt!

 

Anonym poster: 93e3c2798120b84737999556840b960d

Skrevet

Soft flora light, den lysegrønne, har kommet best ut i test. Bruker denne på brød til barna, jeg bruker ikke smør på skive. Bruker vanlig softflora til baking

 

Anonym poster: 5e6c120281adff805fca769aad09b70d

Skrevet

Bruker smør, cocosa og diverse oljer.

Hvordan funker cocosa, egentlig? Hva bruker du det til? Smak?

Vet du om en nøtteallergiker vil reagere på det?

 

Det tåler høy varme og er finfint å bruke til steking i retter der det passer mht smak, for eksempel thai eller indisk.

 

Og til raw-snacks som bounty eller blandet ut med smeltet mørk sjokolade til å dyppe jordbær i.

 

Samboer'n min har nøtteallergi, dog ikke av den alvorligste sorten, men han reagerer ihvertfall ikke. Bruker det også i lunsjmuffins og annen mat til jr.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...