Anonym bruker Skrevet 24. april 2013 #1 Skrevet 24. april 2013 Skal ha mine nye svigerforeldre på middag på søndag og tenker å lage en fruktsalat til dessert (tung middag, så da passer vel det?) Hva har du i din fruktsalat, hva serverer du til den (bare vanlig krem? Vaniljesaus?), og ikke minst når kan jeg kutte frukten for å unngå at den blir dårlig og ser stygg ut? Må jeg ha i noe væske eller bare frukt? Anonym poster: c8492a356b506f8732c2a966ad98aea8
Anonym bruker Skrevet 24. april 2013 #2 Skrevet 24. april 2013 Godt med vaniljekesam til. Har alt mulig i min; ananas, pære, banan, appelsin, epler.. bare fantasien setter grenser Anonym poster: 884aa65cebc0efb64fb286f4637e06d5
Anonym bruker Skrevet 24. april 2013 #3 Skrevet 24. april 2013 Ville ikke servert krem til fruktsalat. Kanskje vaniljesaus hvis du vet at de er litt gammeldagse i matveien og liker slikt? Ville heller kokt en sukkersjy med kanelstang og litt godt krydder som frukten kunne marinere i. Det er nyyydelig. Anonym poster: 15d984dad36d44d66e4b136bbbef7807
Tuttelura881 Skrevet 24. april 2013 #4 Skrevet 24. april 2013 Du kan bruke en pakke med fruktcoctail. Eller sausen som er i, da blir ikke frukten brun Eller så har du all frukt du vil ha oppi. Vi bruker og ha enten vanilje saus eller vanilje is til Krem kan bli litt kvalmende om dere spiser en stor og tung middag!
Ulldott Skrevet 24. april 2013 #5 Skrevet 24. april 2013 Vannmelon, banan, jordbær, druer, søte epler, ananas Bruker vaniljekesam eller vaniljesaus til Kan stå i noen timer, men ikke over natta da blir den for våt. Har ikke på noe veske.
Skylander Skrevet 24. april 2013 #6 Skrevet 24. april 2013 Jeg synes det er godt med god frukt vi liker og litt hakkede nøtter og raspet kokesjokolade oppi fruktsalaten. Selv bruker jeg krem med noen ts sukker i ved siden av.
Anonym bruker Skrevet 24. april 2013 #7 Skrevet 24. april 2013 Mango, pære, jordbær, bringebær, blåbær, druer, litt eple, banan, kiwi, klementin. Raspet sjokolade og hakkede valnøtter på toppen eller ved siden av. Og is til. Anonym poster: a6556ee8f20c0fc2c325f38514dc71c5
Sølvpanter Skrevet 24. april 2013 #8 Skrevet 24. april 2013 Jeg liker å ikke blande altfor mye smaker. I dag serverte jeg en med eple, druer, jordbær og blåbær og vaniljesaus til å helle over. Kjempegodt
mibella Skrevet 24. april 2013 #9 Skrevet 24. april 2013 Signerer i grunn de over jeg:) Favorittfruktene/-bærene våre, (mørk) sjokolade hakket på toppen, med vaniljesaus til. Pleier å ha nøtter ved siden av (pga at en del foretrekker uten, evt allergi osv) Ang. brun frukt/epler; dypp de i en skål med sitronvann før du blander de i fruktsalaten, så blir de ikke brune Pleier å bytte mellom fruktsalat og "pavlova"-variant til middager, da de er kjappe og gode. "Pavlova"-varianten lager jeg ved å blande blåbær, kiwi, bringebær, jordbær, pikekyss (i mindre biter, gjerne hjemmelaga men kjøpte fungerer fint i farten), vender det hele inn i pisket krem med litt vanilje og har hakket sjokolade over. Mmm:)
Appelsinpiken Skrevet 24. april 2013 #10 Skrevet 24. april 2013 Jeg bruker eple, banan, appelsin, druer... Firkløver, og har vaniljekesam ved siden av
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå