Gå til innhold

Når dere skal panere noe.. Hva bruker dere som brødrasp?


Anbefalte innlegg

Her har jeg brukt griljermel med litt salt og pepper, evt chilipulver i, men jeg syns den er så tam og emmen i smaken.

Hva bruker dere?

Helst noe sunt og minus kcal selvfølgelig, men alle tips blir godt mottatt! :)

 

Anonym poster: 5fd242c7150edfdcff01802cd73a6a34

Fortsetter under...

Prøv Panko mel. Japansk paneringsmel/rasp. Blir sprøtt og saftig :) De har det på butikker som Meny og ultra.

Bruker alltid salt og pepper. Cayenne og litt revet sitronskall er godt i.

Kun enketpanering (dvs uten hvetemel og egg, kun panko)

 

Bruker det til fiskepinner, kyllingfilet, snitzel

 

Bruk nøytral olje under steking og la de "renne" av seg på tørkepapir.

 

Hvor "sunt" det er det aner jeg ikke :P

 

Sesamfrø og linfrøblanding funker som panering på kylling og laks

Endret av frk Nilsen

Strøkavring, det er kanskje det samme som griljermel? Jeg bruker det bare som topping på fiskegrateng.

 

Til fisk ellers bruker jeg egg og hvetemel.

 

Har laget ordentlige snitzler et par ganger, og har da kjørt tørt brød i blenderen og brukt det som mel...

 

Anonym poster: 82dc91f8620445a1dd5a082cfb24d030

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...