Anonym bruker Skrevet 22. april 2013 #1 Del Skrevet 22. april 2013 Her har jeg brukt griljermel med litt salt og pepper, evt chilipulver i, men jeg syns den er så tam og emmen i smaken. Hva bruker dere? Helst noe sunt og minus kcal selvfølgelig, men alle tips blir godt mottatt! Anonym poster: 5fd242c7150edfdcff01802cd73a6a34 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144041208-n%C3%A5r-dere-skal-panere-noe-hva-bruker-dere-som-br%C3%B8drasp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 22. april 2013 #2 Del Skrevet 22. april 2013 (endret) Prøv Panko mel. Japansk paneringsmel/rasp. Blir sprøtt og saftig De har det på butikker som Meny og ultra. Bruker alltid salt og pepper. Cayenne og litt revet sitronskall er godt i. Kun enketpanering (dvs uten hvetemel og egg, kun panko) Bruker det til fiskepinner, kyllingfilet, snitzel Bruk nøytral olje under steking og la de "renne" av seg på tørkepapir. Hvor "sunt" det er det aner jeg ikke Sesamfrø og linfrøblanding funker som panering på kylling og laks Endret 22. april 2013 av frk Nilsen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144041208-n%C3%A5r-dere-skal-panere-noe-hva-bruker-dere-som-br%C3%B8drasp/#findComment-145279746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. april 2013 #3 Del Skrevet 22. april 2013 Først i sammenpisket egg, så i hvetemel iblandet salt og pepper. Anonym poster: d50fcf6eafafc8bd07cc8387d30f99c5 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144041208-n%C3%A5r-dere-skal-panere-noe-hva-bruker-dere-som-br%C3%B8drasp/#findComment-145279761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. april 2013 #4 Del Skrevet 22. april 2013 Corn flakes. Anonym poster: 58b9133f54d9ea21d41f5ba172d9de4a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144041208-n%C3%A5r-dere-skal-panere-noe-hva-bruker-dere-som-br%C3%B8drasp/#findComment-145279765 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. april 2013 #5 Del Skrevet 22. april 2013 Strøkavring, det er kanskje det samme som griljermel? Jeg bruker det bare som topping på fiskegrateng. Til fisk ellers bruker jeg egg og hvetemel. Har laget ordentlige snitzler et par ganger, og har da kjørt tørt brød i blenderen og brukt det som mel... Anonym poster: 82dc91f8620445a1dd5a082cfb24d030 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144041208-n%C3%A5r-dere-skal-panere-noe-hva-bruker-dere-som-br%C3%B8drasp/#findComment-145279833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå