Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei jenter.

 

Jeg har vært på café i dag og spist club sandwich med aioli på.

I mitt land sier de at gravide ikke kan spise majones og aioli fordi det ineholder rått egg. Men jeg finner ikke noe om det i matportalen.

Hvordan virker det her i Norge? Er det ok å spise det her?

 

Tusen takk. :)

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg har hørt at det er greit, da vi ikke har salmonella (?) i Norge. Men ville ikke spist det i Danmark.

Skrevet

Tusen takk. Jeg har hørt at det er ok å spise rått egg i Norge. Men jeg var ikke 100% sikker.

Skrevet

Jeg spiser masse av det! Men husk å ikke spise hjemmelaget majones etter altfor mange dager, da den kan bli gammel. Norske egg blir testet for salmonella, så de er trygge. Annerledes i utlandet!

Skrevet

Tusen takk!!! Jeg føler meg bedre nå. :)

Skrevet

Skal ikke si det med helt sikkerhet, men tror at industrielt fremstilte majoneser i Norge lages med eggeplommepulver og ikke rått egg. Jeg har jobbet i fabrikk som laget kaviarmix (som har majonesblanding i seg) og vi brukte aldri egg, kun eggeplommepulver.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...