2xmamma Skrevet 20. april 2013 #1 Skrevet 20. april 2013 Hei jenter. Jeg har vært på café i dag og spist club sandwich med aioli på. I mitt land sier de at gravide ikke kan spise majones og aioli fordi det ineholder rått egg. Men jeg finner ikke noe om det i matportalen. Hvordan virker det her i Norge? Er det ok å spise det her? Tusen takk.
Foccacia Skrevet 20. april 2013 #2 Skrevet 20. april 2013 Jeg har hørt at det er greit, da vi ikke har salmonella (?) i Norge. Men ville ikke spist det i Danmark.
2xmamma Skrevet 20. april 2013 Forfatter #3 Skrevet 20. april 2013 Tusen takk. Jeg har hørt at det er ok å spise rått egg i Norge. Men jeg var ikke 100% sikker.
♡ Jersey ♡ Skrevet 20. april 2013 #4 Skrevet 20. april 2013 Jeg spiser masse av det! Men husk å ikke spise hjemmelaget majones etter altfor mange dager, da den kan bli gammel. Norske egg blir testet for salmonella, så de er trygge. Annerledes i utlandet!
2xmamma Skrevet 20. april 2013 Forfatter #5 Skrevet 20. april 2013 Tusen takk!!! Jeg føler meg bedre nå.
Lollo83 <3 Skrevet 21. april 2013 #6 Skrevet 21. april 2013 Skal ikke si det med helt sikkerhet, men tror at industrielt fremstilte majoneser i Norge lages med eggeplommepulver og ikke rått egg. Jeg har jobbet i fabrikk som laget kaviarmix (som har majonesblanding i seg) og vi brukte aldri egg, kun eggeplommepulver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå