Anonym bruker Skrevet 19. april 2013 #1 Del Skrevet 19. april 2013 Hvordan gjør jeg dette da? Anonym poster: 2799cdb6bcaaf118615cc88591d9b5e8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. april 2013 #2 Del Skrevet 19. april 2013 Ingen som vet? kan jeg bare smuldre opp en brødskive eller noe? Det skal være utenpå kylling. Anonym poster: 3ca6b765ec4633edfe11154d0dfb649c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/#findComment-145268531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
valkyrien Skrevet 19. april 2013 #3 Del Skrevet 19. april 2013 Er vel ofte strøkavring som brukes til sånt, men stusser litt siden det står soft... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/#findComment-145268669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. april 2013 #4 Del Skrevet 19. april 2013 Er vel ofte strøkavring som brukes til sånt, men stusser litt siden det står soft... Var det jeg tenkte på også. Mulig jeg bare dropper det fra oppskriften Anonym poster: 3ca6b765ec4633edfe11154d0dfb649c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/#findComment-145268674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Antarctica Skrevet 19. april 2013 #5 Del Skrevet 19. april 2013 Du smuldrer opp en loffskive, NB; ikke skorpa. Dropper du det kan du få feil konsistens på resultatet, engelskmenn bruker mye smuler som "absorberende" element i oppskrifter. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/#findComment-145268686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. april 2013 #6 Del Skrevet 19. april 2013 Du smuldrer opp en loffskive, NB; ikke skorpa. Dropper du det kan du få feil konsistens på resultatet, engelskmenn bruker mye smuler som "absorberende" element i oppskrifter. Okei, men det skal være utenpå kjøtt etter dyppet i egg. Så ja, bør vel satse på en loff da Takk for svar Anonym poster: 3ca6b765ec4633edfe11154d0dfb649c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144040130-engelsk-oppskrift-soft-breadcrumbs-br%C3%B8dsmuler/#findComment-145268910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå