Gå til innhold

Engelsk oppskrift: "Soft breadcrumbs" = brødsmuler?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er vel ofte strøkavring som brukes til sånt, men stusser litt siden det står soft...

 

Var det jeg tenkte på også. Mulig jeg bare dropper det fra oppskriften

 

 

 

Anonym poster: 3ca6b765ec4633edfe11154d0dfb649c

Du smuldrer opp en loffskive, NB; ikke skorpa.

Dropper du det kan du få feil konsistens på resultatet, engelskmenn bruker mye smuler som "absorberende" element i oppskrifter.

 

Okei, men det skal være utenpå kjøtt etter dyppet i egg. Så ja, bør vel satse på en loff da ;) Takk for svar :)

 

Anonym poster: 3ca6b765ec4633edfe11154d0dfb649c

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...