Mamma til to guttegull Skrevet 17. april 2013 #1 Del Skrevet 17. april 2013 Kan noen hjelpe meg og oversette uttrykket "strong flour"? Dette er brukt ifm baking av surdeigsbrød og for å få bedre sammenheng så er setningen som følger: Make your bread by adding all of this starter dough mix to 1 kg strong flour, tjene adding enough water to make a firm, pliable dough that is not sticky. Noen som vet? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144039477-oversettelse-engelsk-norsk-bakeuttrykk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ms.Pond Skrevet 17. april 2013 #2 Del Skrevet 17. april 2013 Strong flour er såvidt jeg vet typisk brukt i brødbakst og har høyt innhold av gluten og protein. Kanskje det kan oversettes enkelt med grovmel? Altså, finmalt grovmel, type fibra eller lignende? Usikker der, men google litt og se om du finner noen som har et godt svar på det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144039477-oversettelse-engelsk-norsk-bakeuttrykk/#findComment-145261968 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ms.Pond Skrevet 17. april 2013 #3 Del Skrevet 17. april 2013 Okay, rettelse: Det er kun gluteninnholdet som avgjør hvorvidt et mel er sterkt eller ikke. Grovheten har ingenting med det å gjøre. Da ville jeg bare oversatt det til sterkt mel, og satt i parentes at det gjaldt mel med høyt innhold av gluten. Du kan sikkert spesifisere med f.eks durum hvis du ønsker det. FLOURS White flour is milled from the endosperm of the wheat berry; the bran, embryo and germ having been removed. It is graded as to its strength depending on its gluten content: weak, medium and strong. Weak flour has a low gluten content of approx. 8% and is therefore ideal for cake making.It produces a light cumbly texture. Medium flour is produced so that it is suitable for products that have to be chemically aerated. It is weak enough to stop toughening but strong enough to stand the pressures of the gases resulting from the use of baking powders etc. Strong flour has a high gluten content, that makes it ideal for yeast products. The strongest of the flours is Durum flour which is used in the making of pastas. The strength of a flour maybe tested by squeezing the flour in the hand; a weak flour will cling together when the hand is open, whereas a strong flour will crumble to flour again. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144039477-oversettelse-engelsk-norsk-bakeuttrykk/#findComment-145261984 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma til to guttegull Skrevet 17. april 2013 Forfatter #4 Del Skrevet 17. april 2013 Tusen takk Da hiver jeg meg ut i en helt ny bakeutfordring. Juuhuuu! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144039477-oversettelse-engelsk-norsk-bakeuttrykk/#findComment-145261989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå