Gå til innhold

Har du et tips på en god, litt tykk, ganache med hvit sjokolade?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har kjøpt rett å slett ei malingsprøyte som du bruker vanlig hvit sjokolade med litt fett i (delfia, eller kjøp på konditori). Smelt dette sammen og ha i sprøyta - så kan du bare sprøyte kaka :) høres veldig dill ut- men utrolig enkelt :)

Lurt å fryse kaka først da blir det finere;)

Kan brukes på alle typer "overflater", både marsipan, ostekake, fromasj...

 

Ellers kan du bruke 50/50 med hvit sjokolade og fløte.. Kok noen minutter og la stå til den tykner.. Tar noen timer på benken.

Hell over kaka å bruk en palett til å stryke det jevnt.

 

Anonym poster: c0a8c60635aada9a060d83e7579d1c57

Jeg har kjøpt rett å slett ei malingsprøyte som du bruker vanlig hvit sjokolade med litt fett i (delfia, eller kjøp på konditori). Smelt dette sammen og ha i sprøyta - så kan du bare sprøyte kaka :) høres veldig dill ut- men utrolig enkelt :)

Lurt å fryse kaka først da blir det finere;)

Kan brukes på alle typer "overflater", både marsipan, ostekake, fromasj...

 

Ellers kan du bruke 50/50 med hvit sjokolade og fløte.. Kok noen minutter og la stå til den tykner.. Tar noen timer på benken.

Hell over kaka å bruk en palett til å stryke det jevnt.

 

Anonym poster: c0a8c60635aada9a060d83e7579d1c57

 

 

Ellers kan du jo bruke pastilasj.. Kjøpes på cacas.

 

 

Anonym poster: c0a8c60635aada9a060d83e7579d1c57

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...