Studine mevik Skrevet 14. april 2013 #1 Skrevet 14. april 2013 Fikk det for meg da jeg våknet idag at jeg hadde lyst på lammestek til middag idag. Siden jeg hadde stek i fryseren så var jo det fullt mulig å få til. Jeg satte på ovnen og heiv hele steika inn i fryst tilstand. Etter en stund satte jeg i steketermometer for å være sikker på at den fikk rett temperatur. Hadde vært passe nedtur å skjære i steika til middagstid og oppdage at den ikke var ferdig. Et par timer før middagstid så var den nesten ferdig så da tok jeg ut termometeret og lot den steke videre på 65grader. Saftig steik som ikke trengte kniv for å deles og som smeltet i munnen. NAM
Gjest Ziva Skrevet 14. april 2013 #2 Skrevet 14. april 2013 Mmmm hørtes deilig ut. Vi hadde elgstek i går og den smeltet på tungen.
Gjest Ziva Skrevet 14. april 2013 #5 Skrevet 14. april 2013 65 grader all the way altså? 65 grader er en fin tempratur på lam, vilt og kalv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå