Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #1 Skrevet 13. april 2013 ris, poteter og pasta? Anonym poster: f1ee24730b6b8c09b8fec6e8b9621dad
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #2 Skrevet 13. april 2013 Omtrent like usundt som ris og pasta. Alle er kornprodukter. Poteter er vesentlig sunnere. Anonym poster: 9bdafe85a9296324920051bce00388a7
<3 2G <3 Skrevet 13. april 2013 #3 Skrevet 13. april 2013 Kommer an på hva du skal ha i deg det, for folk som spiser lavkarbo er det ikke bedre. Masse stivelse. Hvordan det er med kalorier vet jeg ikke.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #4 Skrevet 13. april 2013 Er alt for glad i karohydrater til å kutte helt ut, men ønsker å minimere inntaket og spise det som er sunnest...snart n\ikinisesong *gulp* hi Anonym poster: f1ee24730b6b8c09b8fec6e8b9621dad
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 13. april 2013 #5 Skrevet 13. april 2013 nei. Det er jo i grunn bare korn det også.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #6 Skrevet 13. april 2013 damn.... hi Anonym poster: f1ee24730b6b8c09b8fec6e8b9621dad
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #7 Skrevet 13. april 2013 Bulgur er litt bedre. Mer fiber. Ligner på Couscous. Anonym poster: 8c04d862b53de5650ffcae4de83415d9
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #8 Skrevet 13. april 2013 Prøv quinoa. Det er sunt Anonym poster: adfdcb207d0a96a1b52892e2ee7db37c
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 13. april 2013 #9 Skrevet 13. april 2013 Mens bulgur og couscous smaker godt, kan man dessverre ikke si det samme om quinona. Men couscous og bulgur kan blandes med salat på andre måter enn de andre da. Du trenger jo heller ikke leve på lavkarbo fordi om du kutter i karbene. En gradvis overgang er også anbefalt.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #10 Skrevet 13. april 2013 Alle har nok ikke samme smak... Så at "man" ikke liker det blir litt rart å si. Bruk heller "jeg" når du snakker om deg selv Anonym poster: adfdcb207d0a96a1b52892e2ee7db37c
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #11 Skrevet 13. april 2013 Mens bulgur og couscous smaker godt, kan man dessverre ikke si det samme om quinona. Men couscous og bulgur kan blandes med salat på andre måter enn de andre da. Du trenger jo heller ikke leve på lavkarbo fordi om du kutter i karbene. En gradvis overgang er også anbefalt. Couscous godt? Det smaker sagflis Anonym poster: 36ad12bb1476de486e58eabbedac6f8e
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #12 Skrevet 13. april 2013 Bruk fullkorns produkter i ris, pasta og couscous Anonym poster: fd747e1829d757b2b17515f77830f3cf
Anonym bruker Skrevet 13. april 2013 #13 Skrevet 13. april 2013 Bruker å tilsette buljong, erter, rødløk og cherrytomater i couscousen, synes det er veldig godt...hadde et håp om at det kanskje var litt sunnere enn f eks ris Men, alt i alt så er det vwl mengden som er viktig Hi Anonym poster: f1ee24730b6b8c09b8fec6e8b9621dad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå