MammantilNurket Skrevet 11. april 2013 #1 Skrevet 11. april 2013 oppvaskmaskinen? Har aldri brukt den. Den har stått i kjellerboden frem til vi flyttet og den er støvete. Har tatt den en runde for hånd, men føler veldig for å kjøre den en omgang i oppvaskmaskinen. Noen som har tips til noe godt jeg kan lage i "topfen" (når den er ren og pen) forresten? Den må jo være super til Coq au vin??
Anonym bruker Skrevet 11. april 2013 #2 Skrevet 11. april 2013 Römertopf er gull! Coq au vin kan du fint lage. I tillegg kan du bake brød: http://www.dagbladet.no/2012/04/10/tema/mat/klikk/21049696/ Vedlikehold: Jeg ville ikke tatt den i oppvaskmaskinen. Grunnen til det er at da får den anledning til å "suge til seg" alt av såpe o.l. Den skal jo helst ligge i vann litt før du bruker den (ihverfall ved kylling/middagslaging, ikke ved brødbaking). Så vaske den lett med oppvaskbørste. Legg den i vann før du bruker den så den er "mettet" på fuktighet og ikke suger til seg fuktigheten i maten. Anonym poster: dbaf36a19eba012a35cc3bd7d9d82fc7
Anonym bruker Skrevet 11. april 2013 #4 Skrevet 11. april 2013 Bare hyggelig God mat til folket! Anonym poster: dbaf36a19eba012a35cc3bd7d9d82fc7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå