Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #1 Skrevet 9. april 2013 Vi skal ha selskap neste helg, og jeg har lyst til å lage noe som er litt ekstra stas. Men hele den dagen er jeg alene med baby og 2 andre ganske krevende små nesten helt til gjestene kommer. Har du en oppskrift på noe skikkelig godt som er lett å lage? Jeg har tid til forberedelser i dagene før, så om det er noe som kan lages på forhånd så går det greit. Tar gjerne imot mange forslag til det dere ville ha servert/hva dere pleier å servere. Det blir ganske sen middag så det er en fordel om det ikke er altfor "tungt". Anonym poster: 64450e96da2e8b2a55b8c7d022fbf62f
Queen_of_the_road*2_gull Skrevet 9. april 2013 #2 Skrevet 9. april 2013 Jeg tenker umiddelbart noe kjøtt som lager seg selv i ovnen, slik at det eneste du trenger åmgjøre er å skrelle poteter, lage saus og salat. Kalkun, oksestek e.l. Men blir kanskje litt tungt da siden du sier det er på kvelden.. Pastasalat med pesto og hjemmelaget focaccia-brød f.eks. Lett og veldig godt. :-)
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #3 Skrevet 9. april 2013 Bacalao Anonym poster: cc8aa89e4652073ceb8c0eba0c42b710
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #4 Skrevet 9. april 2013 stekte grønsaker, med ris og indrefilet av okse eller svin. lett kjapt og rimeilig digg å spise til selskap.. gjerne med en go saus.. Anonym poster: 457d884b9ebc05ce4ef2a00d5573e442
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #5 Skrevet 9. april 2013 ytrefilet er større Anonym poster: 457d884b9ebc05ce4ef2a00d5573e442
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #6 Skrevet 9. april 2013 En eller annen god hjemmelaget suppe med hjemmebakt brød/ryndstykker/loff/focatsha til. Anonym poster: 9d78783e4ceff51a70d19960c97c599c
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #7 Skrevet 9. april 2013 Alle slags gryter som kan putre på lav varme i timevis så kjøttet blir supermørt er godt. Kutte grønnsaker o.l. kan du gjøre innimellom slagene også kan gryten putre helt til gjestene kommer. Gryteretter er godt! Coq au vin. Du kan forenkle med å bruke bare kyllinglår og kjøpe ferdig kyllingkraft, veldig godt Anonym poster: e9e2794f94fb1a45d0e18a6135d8b62a
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #8 Skrevet 9. april 2013 Mmm, blir sulten av å lese! Jeg er veldig glad i alle slags gryter (det jeg kaller høstmat), og vurderer å legge fiskefiletene tilbake i fryseren og droppe dagens planlagte fiskepinner HI Anonym poster: 64450e96da2e8b2a55b8c7d022fbf62f
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #9 Skrevet 9. april 2013 Fiskesuppe er godt og enkelt. Du kan kutte opp grønnsakene på forhånd Anonym poster: 9951f0cf5b9991f216f14a3b6c553239
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #10 Skrevet 9. april 2013 Tapas da? Lett og godt, og du kan legge opp alt på fat/skåler kvelden før. Eller spekemat med eggerøre,salat og loff? Anonym poster: df27cf50bbf8bb3ce816844f92609baf
Anonym bruker Skrevet 9. april 2013 #11 Skrevet 9. april 2013 Tapas er topp, men blir det ikke litt slapt hvis det blir lagt opp kvelden før? HI Anonym poster: 64450e96da2e8b2a55b8c7d022fbf62f
3 i april Skrevet 9. april 2013 #12 Skrevet 9. april 2013 Hva mefd finnbiffgryte ? Det er jo bare knallgodt og veldig enkelt og lage og med hjemmelaget potetstappe til så kan du ikke feile Oppskrift står det bak på pakken av kjøttet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå