Anonym bruker Skrevet 5. april 2013 #1 Skrevet 5. april 2013 Har søkt på nettet, men finner ikke noe. Anonym poster: f3068ac66860e32fb06eeb2ae222854a
Anonym bruker Skrevet 5. april 2013 #2 Skrevet 5. april 2013 mamma pleide å lage egen kirsebærlikør da jeg var liten - med bær fra hagen. Sukker, 60% sprit fra polet og bær på tette norgesglass ble likør Kan ikke blandingsforholdet, men det må da kunne finnes et sted der ute? Her f.eks: http://ingerslille.blogg.no/1274437285_hjemmelaget_likr.html Anonym poster: e88e4842a5143f05d5ffa31195f0cc7e
Anonym bruker Skrevet 5. april 2013 #3 Skrevet 5. april 2013 1. Finn frem et Norgesglass eller lignende 2. Putt fersken (eller ande bær / frukt) oppi glasset - ikke mye og ikke engang halvfullt 3. Hell på sprit så det dekker frukten / bærene 4. Strø over litt sukker. 5. Sett på lokket og vent Etter noen uker gjentar du prosessen. Har i mer frukt og heller på sprit så det dekker frukten. Litt sukker. Slik holder du på til glasset er fullt og frukten har løst seg opp. Smak til med sukker. Tar ca.6 måneder å få det bra til, men det er verd det. Lykke til med likøren og skål! Anonym poster: 3c72f3b57f17a4c0ed351cadfbad0ac9
Anonym bruker Skrevet 5. april 2013 #4 Skrevet 5. april 2013 Takk for svar Anonym poster: f3068ac66860e32fb06eeb2ae222854a
Queenmee Skrevet 5. april 2013 #5 Skrevet 5. april 2013 En x av meg laga likør med blåbær og 60%. Men han styra med noe oppvarming og siling. det tokk ca 5-6 uker, TOPPEN, men ble utrooolig godt.
prekæs Skrevet 5. april 2013 #6 Skrevet 5. april 2013 Jeg lager likør slik: Bær fryses og helles over i norgesglass. hell på sukker til det er fullt. Deretter fyller man på sprit helt opp. Kan ha i ett par nellikspiker, men kan også utelates. Har laget likør av kirsebær, rognebær, anisurt, rips på denne måten. Tipper at fersken, epler og annen frukt blir det samme. Mulig bærene fryses for at det er enklere å fylle på sukker, men hadde sikkert gått fint uten å fryse og. Har brukt 40%, men det fungerer sikkert med sterkere. Snu glasset oppned sånn ca hver dag. ferdig etter ett par mnd.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå