Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #1 Skrevet 1. april 2013 Jeg pleier å lage gryterett med grovhakkede tomater som base, men jeg syns det smaker litt som utvannet tomatpuré. Krydrer godt og har prøvd mye forskjellig krydder, men uten hell. Er det noen som har noen gode triks? Anonym poster: 24f3a446282d6a8638ef5ade2107e0ff
Himmel og hav Skrevet 1. april 2013 #2 Skrevet 1. april 2013 Litt sukker. Det balanserer syra i tomatene og runder av smaken.
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #3 Skrevet 1. april 2013 Litt sukker. Det balanserer syra i tomatene og runder av smaken. Tusen takk for tips! Det har jeg ikke prøvd Men hvor mye er "litt" sukker? Må ha det inn med teskje her hi Anonym poster: 24f3a446282d6a8638ef5ade2107e0ff
ms.Pond Skrevet 1. april 2013 #5 Skrevet 1. april 2013 Litt tomatpure eller ketchup hjelper til med å binde sammen sausen så den blir tykkere. Eller du kan bruke jevning, og tilsette litt sukker ved siden av. Bruker også urter i sausen, det gir god smak sammen med tomat; basilikum, oregano, koriander, chili, persille og hvitløk. Vil du ha mildere smak kan du ha i en spiseskje rømme, det gir fyldigere saus, og mildere tomatsmak.
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #6 Skrevet 1. april 2013 Litt tomatpure eller ketchup hjelper til med å binde sammen sausen så den blir tykkere. Eller du kan bruke jevning, og tilsette litt sukker ved siden av. Bruker også urter i sausen, det gir god smak sammen med tomat; basilikum, oregano, koriander, chili, persille og hvitløk. Vil du ha mildere smak kan du ha i en spiseskje rømme, det gir fyldigere saus, og mildere tomatsmak. Så greit med dib enkelte ganger altså! Tusen takk alle sammen hi Anonym poster: 24f3a446282d6a8638ef5ade2107e0ff
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #7 Skrevet 1. april 2013 Teskje var lurt;) Haha, det tror jeg at jeg skal klare å huske hi Anonym poster: 24f3a446282d6a8638ef5ade2107e0ff
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #8 Skrevet 1. april 2013 Sukker funke alltid.. Alternativer er: melk og muskattnøtt (lært av Wenche på god morgen Norge) Anonym poster: 3595aee7b1f37c6525abd6ef405d83aa
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #9 Skrevet 1. april 2013 isteden for sukker, kan du bruke honning Anonym poster: e086772b768f698825786990389c1724
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå