Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #1 Skrevet 1. april 2013 Skal den tine før den varmes? Koke eller bare trekke? Anonym poster: 3bba5078ee1eac3a33f5774f4f817d34
Superdolly Skrevet 1. april 2013 #2 Skrevet 1. april 2013 Jeg pleier å tine den først, men om den ikke blir helt tint er det ingen krise. Den skal ikke koke, bare trekke.
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #3 Skrevet 1. april 2013 Jeg pleier å tine den først, men om den ikke blir helt tint er det ingen krise. Den skal ikke koke, bare trekke. Takk sto ikke noe på bøtta så :/ Anonym poster: 3bba5078ee1eac3a33f5774f4f817d34
Anonym bruker Skrevet 1. april 2013 #4 Skrevet 1. april 2013 Ikke noe problem å tine den i kasserollen, svak varme så den ikke svir seg. Jeg tar den som regel rett fra fryseren og i gryta. Anonym poster: 22fad24a22398b7d435f4892e463f5ee
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå