Gå til innhold

geisha grøtris...


Anbefalte innlegg

Gjest deterbaremeg:):)
Skrevet

Hehe, kokken kaller ;-) jeg koker geisha grøtris og der står det at melka skal spes i, det vil si at jeg heller i en skvett og lar det koke opp, ny skvett, koke opp osv.

 

Det må skje så sakte? Og attpåtil koke i 3 kvarter etterpå? Tenkte egentlig jeg skulle prøve meg på dynegrøt, men det ble ikke i dag...

Skrevet

Næh. Jeg slenger i all melka med en gang, og lar det koke opp. Men det kan hende at du må spe litt til etterhvert. Om du vil lage dynegrøt så sletter du den i ovnen etter at den har kokt opp.

 

Geisha gir forøvrig den beste grøten :)

Gjest deterbaremeg:):)
Skrevet

Oki, jeg brukte sikkert et kvarter på å få opp i all melka, så da er den sikkert ferdig nå :) blir godt med grøt :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...