Gjest deterbaremeg:):) Skrevet 27. mars 2013 #1 Skrevet 27. mars 2013 Hehe, kokken kaller ;-) jeg koker geisha grøtris og der står det at melka skal spes i, det vil si at jeg heller i en skvett og lar det koke opp, ny skvett, koke opp osv. Det må skje så sakte? Og attpåtil koke i 3 kvarter etterpå? Tenkte egentlig jeg skulle prøve meg på dynegrøt, men det ble ikke i dag...
Himmel og hav Skrevet 27. mars 2013 #2 Skrevet 27. mars 2013 Næh. Jeg slenger i all melka med en gang, og lar det koke opp. Men det kan hende at du må spe litt til etterhvert. Om du vil lage dynegrøt så sletter du den i ovnen etter at den har kokt opp. Geisha gir forøvrig den beste grøten
Gjest deterbaremeg:):) Skrevet 27. mars 2013 #3 Skrevet 27. mars 2013 Oki, jeg brukte sikkert et kvarter på å få opp i all melka, så da er den sikkert ferdig nå blir godt med grøt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå