Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #1 Del Skrevet 26. mars 2013 Veldig enkel rett egentlig, men jeg er litt usikker på hvordan jeg kan lage det. Det var rett og slett kyllingfilet delt i to på et stekebrett med en slags fløtesaus. Var veldig salt og godt (for de som liker salt;). Kyllingen var nesten sånn at den datt litt fra hverandre, så jeg tenker at den må ha vært i ovnen en stund. Noen som kan "komponere" en oppskrift til meg? Anonym poster: bf5e893d3eb71025a218afbf0cd85699 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest stårma Skrevet 26. mars 2013 #2 Del Skrevet 26. mars 2013 Jeg følger med, dette hørtes godt ut Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190961 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #3 Del Skrevet 26. mars 2013 Skal du gjøre det veldig enkelt kutter du kyllingfileten i biter, bruner den raskt i pannen, legger i en ildfast form og heller Kylling og Bretagne saus fra pose over (lag sausen i en kjele og hell over kyllingen), sett i ovnen. Det blir veldig bra faktisk, serveres med ris eller pasta og salat eller stekte grønnsaker. Skal jeg lage fløtesaus til kylling fra bunnen av lager jeg den av matfløte, buljongvann, soyasaus og jevning, smaker til med salt, pepper og ingefær. Veldig godt! Anonym poster: 62deec3543281c29f0cbe2008348d37c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190967 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ms.Pond Skrevet 26. mars 2013 #4 Del Skrevet 26. mars 2013 Ut av hodet, umiddelbart så tenker jeg kyllinfilet lagt i en ildfast form sammen med små buketter av brokkoli og blomkål, noen sjampinjonger i terninger, saus av oppkokt fløte, med litt soysaus i, et par pressede hvitløksfedd, salt og pepper helt over, og revet parmesan på toppen. Men det kan hende det er ganske langt ifra det du fikk Ville forøvrig servert noe sånt med bakt potet til, eller ris. Og loff med hvitløkssmør. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #5 Del Skrevet 26. mars 2013 Det er ikke den der sausen som man blander med vann og fløte? Er en pose.. tror den heter ovnsbakt kylling el no. Får den til laks og grønnsaker også. Kjempegod Anonym poster: ed81f2c7fd7a0689efe798f4309c682c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190972 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #6 Del Skrevet 26. mars 2013 Hmm- ikke akkurat fløtesaus. Men vi pleier å ha dette: creme fresh, opphald chilli og hvitløk, salt pepper litt vann i en ildfast form. Brun kyllibgfilen litt i påann først. Legg i ildfast form. Ca 30 min. Ta ost på toppen og stek til den er gyllen. Serveres med ris eller pommes frites.. En av mannens favoritt:) Ikke det du leter etter men veldig god:) Anonym poster: a95d42ea1ab2672e6f55b1afec989efe Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190974 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #7 Del Skrevet 26. mars 2013 Gode forslag det dere kommer med altså men dette var kun kylling i fløtesaus (ikke pose), ikke noen grønnsaker i sausen. Jeg tenker at jeg kan få til en god saus med fløte, buljong, kanskje litt dill, salt og pepper og en dash soyasaus. Men hvor lenge skal kyllingen steke og på hvor sterk varme for å få den litt "fallefrahverandre" konsistensen...Og heller jeg på fløtesaus med en gang, eller lar jeg kyllingen steke litt alene (tenker at sausen kan skille seg).. hi Anonym poster: bf5e893d3eb71025a218afbf0cd85699 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamomille Skrevet 26. mars 2013 #8 Del Skrevet 26. mars 2013 jeg bruker bare sausen fra Toro:) Legger filetene i ildfast form, lager posen fra toro som anvist (den heter miks for ovnagratinert kylling). Se toro.no Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145190991 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skjotta Skrevet 26. mars 2013 #9 Del Skrevet 26. mars 2013 Jeg blander creme fresh, fløte og baconost (en boks av hver) og heller over filetene. .. 30 -40 min i ovn rundt 180 grader. Bruker gjerne brokkoli, asparges, champignon og squash sammen med filetene og topper med bacon hvis i humør til det. Serverer med båndpasta eller bakt potet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145191098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2013 #10 Del Skrevet 26. mars 2013 Drit i Toroprodukter, prøv dette heller: Stek kyllingen i smør eller litt olje på stekepanna på middels varme til den får litt farge på begge sider, krydre den med kyllingkrydder og f.eks chilikrydder. Ta av pannen. Sleng et par spiseskjeer stekesmør i pannen, og la det smelte/brunes litt. Rør inn mellom 3-5 spiseskjeer mel med visp, til det blir ganske glatt. Kan godt småboble litt, det gjør ingenting. Hell i en liten kartong matfløte mens du rører, og ha stående en liter vann som du sper med etter hvert som det tykner. Stopp når du har konsistensen du vil ha, jeg liker det litt tykt. Så hiver du oppi Aromat krydder, mellom en halv til en spiseskje, og gjerne en teskje gastromat. Hiv også oppi litt grillkrydder hvis du har, og litt kyllingkrydder og pepper. Når det er rørt inn og du synes det smaker godt hiver du sausen i en ildfast form og legger kyllingfiletene oppi så de er så godt som dekket, og lar dem kose seg på 200 grader i en 20 minutters tid. Sinnsvakt godt med båtpoteter stekt i ovnen, godt krydret med chili eller paprikakrydder. Nam! Anonym poster: 95729abe4585842c92a589b22a44d14e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145191187 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MammaMø84 Skrevet 26. mars 2013 #11 Del Skrevet 26. mars 2013 Eg pleie laga noke ala dette men eg koke kyllingen med salt ca halv t-skje først ca 5 min til det er gjennom kokt så tar jeg dette oppi enn ildfast form sammen med blomkål og brokkoli å har på salt og pepper så heller jeg matfløte over slik at det dekkes event så rører jeg i formen underveis slik at det som er øverst ikke blir brent har det i ovenen ca 20 min på 200 grader. Kyllingen blir kjempe god når den kokes først (lært på matkurs i italia) har laget dette noen ganger så har funnet ut ca hvor mye salt å pepper som må i både for at det ikke skal bli for krydret men samtidigt ha litt smak Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145191235 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AnneS Skrevet 26. mars 2013 #12 Del Skrevet 26. mars 2013 http://m.fotballfrue.no/2013/03/20/oppskrift-onsdag-ostefylt-kylling/ Jeg holder på å lage dette nå Men med ris i tillegg også da Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032438-jeg-fikk-en-gang-servert-kylling-i-en-slags-fl%C3%B8tesausovnsstekt/#findComment-145191288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå