kribe Skrevet 25. mars 2013 #1 Skrevet 25. mars 2013 Er kanskje litt hysterisk men er UTROLIG redd for å miste igjen.... Nå når svigermor lagde brød hadde hun litt saltlake fra hun kokte hjemlaga rull i deigen. Brødene smaker heldig salt og jeg sliter litt med å spise dem men har hørt at man ikke burde spise hjemlaga rull under graviditet og ble nå litt betenkt når det gjelder brødene. Tenker jeg vil være ekstra forsiktig nå i starten til jeg vet alt er ok. Ønsker tanker.........selv om noen ser på dette som tull;-)
Møøø Skrevet 25. mars 2013 #2 Skrevet 25. mars 2013 Vil ikke tro at det er noen fare med brødrene, saltlaken er jo kokt.
Glajenta ♥ Skrevet 26. mars 2013 #3 Skrevet 26. mars 2013 Jeg forstår deg veldig godt! Jeg er nok litt "hysterisk" og står heller ovrer enn å ta noen sjanser ;-) Men saltlaken er jo kokt, og brødet er stekt etterpå. Tviler veldig sterkt på at det kan være noe skummelt.
kribe Skrevet 26. mars 2013 Forfatter #4 Skrevet 26. mars 2013 Takk:-) Jeg spiser og koser meg, mye sulten men kan lett overstå noe mat for å være sikker. Er jo bare noen måneder av en langt liv:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå