Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er kanskje litt hysterisk men er UTROLIG redd for å miste igjen.... Nå når svigermor lagde brød hadde hun litt saltlake fra hun kokte hjemlaga rull i deigen. Brødene smaker heldig salt og jeg sliter litt med å spise dem men har hørt at man ikke burde spise hjemlaga rull under graviditet og ble nå litt betenkt når det gjelder brødene. Tenker jeg vil være ekstra forsiktig nå i starten til jeg vet alt er ok.

Ønsker tanker.........selv om noen ser på dette som tull;-)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144032308-hjemmelaga-rull/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...