Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er kanskje litt hysterisk men er UTROLIG redd for å miste igjen.... Nå når svigermor lagde brød hadde hun litt saltlake fra hun kokte hjemlaga rull i deigen. Brødene smaker heldig salt og jeg sliter litt med å spise dem men har hørt at man ikke burde spise hjemlaga rull under graviditet og ble nå litt betenkt når det gjelder brødene. Tenker jeg vil være ekstra forsiktig nå i starten til jeg vet alt er ok.

Ønsker tanker.........selv om noen ser på dette som tull;-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vil ikke tro at det er noen fare med brødrene, saltlaken er jo kokt.

Skrevet

Jeg forstår deg veldig godt! Jeg er nok litt "hysterisk" og står heller ovrer enn å ta noen sjanser ;-)

 

Men saltlaken er jo kokt, og brødet er stekt etterpå. Tviler veldig sterkt på at det kan være noe skummelt.

Skrevet

Takk:-) Jeg spiser og koser meg, mye sulten men kan lett overstå noe mat for å være sikker. Er jo bare noen måneder av en langt liv:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...