Gå til innhold

Wasa ferdigsmurte Knekkebrød...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er de usunne?

Min 2åring har hatt en periode med matnekt. Plutselig løsnet det da hun oppdaget en slik Knekkebrød pakke. Spiser enten blå som er skikkelig grovt med naturel cream cheese eller den m type brunost.

Er d så galt?

 

Anonym poster: 722ffd188262a2a3416162e27049c8b8

Fortsetter under...

Skrevet

Er som et knekkebrød m smøreost. Mye bedre enn kjeks hvertfall. En av mine barn liker også de blå godt. Vi har dem ofte med som ekstra mat på tur.

Skrevet

Litt skeptisk til de kjenner jeg.

 

Hvordan i all verden holder knekkebrødet seg sprøtt når det er smurt med kremost? Det var i alle fall det første jeg tenkte da jeg smakte på disse første gang.

 

Jeg måtte selvsagt se litt grundigere på varedeklarasjonen og innholdsfortegnelsen. Ifølge ingredienslista, ser det ut som om kremosten er laget av tørt ostepulver blandet med vegetabilsk olje. Men hvilken olje? For å få osten såpass fast i konsistensen, mistenkte jeg straks palmeolje, noe også det høye innholdet av mettet fett ga meg en pekepinn om.

 

Palmeolje og kokosolje inneholder en del mettet (usunt) fett. Mettet fett blir hardt når det oppbevares kaldt. Mettet fett får det dårlige kolesterolet til å stige, og har betydning for utviklingen av hjertesykdommer og andre sykdommer som kreft og diabetes.

 

Jeg ringte derfor til Wasa for å undersøke nærmere. Rådgiveren jeg møtte kunne fortelle at de alltid brukte rapsolje i de knekkebrødene som ble bakt med fett, men dette gjelder ikke så mange knekkebrød. Husmann, Sport og mange av de vanligste typene blir nemlig bakt uten fett.

 

Når det gjaldt kremosten i Wasa sandwich så er den laget med kokosfett og palmeolje. Rådgiveren i Wasa kunne også fortelle at grunnen til at knekkebrødet holder seg sprøtt, er at Wasa bruker en spesiell prosess som trekker ut fuktigheten i ostemassen før denne legges på knekkebrødet.

 

 

 

Anonym poster: d7c51916843e5be9d8dee661e41a103b

Skrevet

Litt skeptisk til de kjenner jeg.

 

Hvordan i all verden holder knekkebrødet seg sprøtt når det er smurt med kremost? Det var i alle fall det første jeg tenkte da jeg smakte på disse første gang.

 

Jeg måtte selvsagt se litt grundigere på varedeklarasjonen og innholdsfortegnelsen. Ifølge ingredienslista, ser det ut som om kremosten er laget av tørt ostepulver blandet med vegetabilsk olje. Men hvilken olje? For å få osten såpass fast i konsistensen, mistenkte jeg straks palmeolje, noe også det høye innholdet av mettet fett ga meg en pekepinn om.

 

Palmeolje og kokosolje inneholder en del mettet (usunt) fett. Mettet fett blir hardt når det oppbevares kaldt. Mettet fett får det dårlige kolesterolet til å stige, og har betydning for utviklingen av hjertesykdommer og andre sykdommer som kreft og diabetes.

 

Jeg ringte derfor til Wasa for å undersøke nærmere. Rådgiveren jeg møtte kunne fortelle at de alltid brukte rapsolje i de knekkebrødene som ble bakt med fett, men dette gjelder ikke så mange knekkebrød. Husmann, Sport og mange av de vanligste typene blir nemlig bakt uten fett.

 

Når det gjaldt kremosten i Wasa sandwich så er den laget med kokosfett og palmeolje. Rådgiveren i Wasa kunne også fortelle at grunnen til at knekkebrødet holder seg sprøtt, er at Wasa bruker en spesiell prosess som trekker ut fuktigheten i ostemassen før denne legges på knekkebrødet.

 

 

 

Anonym poster: d7c51916843e5be9d8dee661e41a103b

 

Dette har anonym over her hentet fra en blogg, http://www.vektklubb.no/artikkel/id-7660250

 

Syns vel det er greit i vise til det, når man klipper og limer?

 

Anonym poster: 987eb32aac725889ab8931f4511b4dcd

Skrevet

Jeg tenker at det mye bedre enn mye annet ihvertfall.

 

Jeg sender forøvrig ofte knekkebrød med i bhg, da det er det som blir spist best. Legger da pålegget ved siden av. Veien til vanlige knekkebrød bør jo være kort mener jeg, om han spise Wasas smurte.

 

Anonym poster: 987eb32aac725889ab8931f4511b4dcd

Skrevet

Litt skeptisk til de kjenner jeg.

 

Hvordan i all verden holder knekkebrødet seg sprøtt når det er smurt med kremost? Det var i alle fall det første jeg tenkte da jeg smakte på disse første gang.

 

Jeg måtte selvsagt se litt grundigere på varedeklarasjonen og innholdsfortegnelsen. Ifølge ingredienslista, ser det ut som om kremosten er laget av tørt ostepulver blandet med vegetabilsk olje. Men hvilken olje? For å få osten såpass fast i konsistensen, mistenkte jeg straks palmeolje, noe også det høye innholdet av mettet fett ga meg en pekepinn om.

 

Palmeolje og kokosolje inneholder en del mettet (usunt) fett. Mettet fett blir hardt når det oppbevares kaldt. Mettet fett får det dårlige kolesterolet til å stige, og har betydning for utviklingen av hjertesykdommer og andre sykdommer som kreft og diabetes.

 

Jeg ringte derfor til Wasa for å undersøke nærmere. Rådgiveren jeg møtte kunne fortelle at de alltid brukte rapsolje i de knekkebrødene som ble bakt med fett, men dette gjelder ikke så mange knekkebrød. Husmann, Sport og mange av de vanligste typene blir nemlig bakt uten fett.

 

Når det gjaldt kremosten i Wasa sandwich så er den laget med kokosfett og palmeolje. Rådgiveren i Wasa kunne også fortelle at grunnen til at knekkebrødet holder seg sprøtt, er at Wasa bruker en spesiell prosess som trekker ut fuktigheten i ostemassen før denne legges på knekkebrødet.

 

 

 

Anonym poster: d7c51916843e5be9d8dee661e41a103b

 

Dette har anonym over her hentet fra en blogg, http://www.vektklubb.no/artikkel/id-7660250

 

Syns vel det er greit i vise til det, når man klipper og limer?

 

Anonym poster: 987eb32aac725889ab8931f4511b4dcd

 

Ja sorry, ser å at siste avsnittet ikke kom med. Skulle stå: sakset fra vektklubb.no. My bad :(

 

Anonym poster: d7c51916843e5be9d8dee661e41a103b

Annonse

Skrevet

Det viktigste er at barnet spiser tenker jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...