Anonym bruker Skrevet 16. mars 2013 #1 Skrevet 16. mars 2013 hundre sausetyper. Hvilken saus er best? tilbehør? Første gang jeg skal lage roastbiff middag. så trenger hjelp Anonym poster: 0db50792c971a44691e8fcafe14cd5d8
ms.Pond Skrevet 16. mars 2013 #2 Skrevet 16. mars 2013 Kan bare svare for meg selv, men jeg ville brukt en saus med litt smak; rødvinssaus, sjysaus eller lignende. Dampede grønnsaker, gjerne smørdampet; brokkoli, gulrøtter, blomkål i store biter, med kokte poteter til. Jeg er litt gammeldags der kanskje
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2013 #3 Skrevet 16. mars 2013 Okseskjysaus er kjempe godt til oksestek/roastbeef.. Anonym poster: 0489c60f4442e4de2fcbee3f67677e62
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå