Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #1 Skrevet 15. mars 2013 Skulle lage fløtesaus i kveld, men mangler fløte. Noen som har laget saus med melk i stedet? Blir det ok? Jevning av mel og smør, sper med kraft. Har i melk i stedet for fløte. Har i stekesky for ekstra smak og litt salt og pepper. Innspill? Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d
Hønemor30 Skrevet 15. mars 2013 #2 Skrevet 15. mars 2013 Det blir ikke fløtesaus bor du langt fra butikk?
Light of my life Skrevet 15. mars 2013 #3 Skrevet 15. mars 2013 Da blir det blir vanlig saus, ikke fløtesaus. Blir sikkert bra!
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #4 Skrevet 15. mars 2013 Hehe, vet at det ikke blir fløtesaus men blir det helt jævlig? eller er det en ok nødløsning? Bor 10 minutter unna butikken med bil, men mangler bilen Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d
Light of my life Skrevet 15. mars 2013 #5 Skrevet 15. mars 2013 Hehe, vet at det ikke blir fløtesaus men blir det helt jævlig? eller er det en ok nødløsning? Bor 10 minutter unna butikken med bil, men mangler bilen Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d Nei, blir ikke helt jævlig Det du beskriver er jo basis oppskrift til all type saus. Jeg bruker samme når vi skal ha saus. Lykke til
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #6 Skrevet 15. mars 2013 Hehe, vet at det ikke blir fløtesaus men blir det helt jævlig? eller er det en ok nødløsning? Bor 10 minutter unna butikken med bil, men mangler bilen Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d Nei, blir ikke helt jævlig Det du beskriver er jo basis oppskrift til all type saus. Jeg bruker samme når vi skal ha saus. Lykke til Så flott ! Ja det var det som skremte meg litt, litt nervøs for å ende opp med en kjedelig "brunsaus". Men da prøver jeg Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d
Light of my life Skrevet 15. mars 2013 #7 Skrevet 15. mars 2013 Hehe, vet at det ikke blir fløtesaus men blir det helt jævlig? eller er det en ok nødløsning? Bor 10 minutter unna butikken med bil, men mangler bilen Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d Nei, blir ikke helt jævlig Det du beskriver er jo basis oppskrift til all type saus. Jeg bruker samme når vi skal ha saus. Lykke til Så flott ! Ja det var det som skremte meg litt, litt nervøs for å ende opp med en kjedelig "brunsaus". Men da prøver jeg Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d Forsjellen er jo bare mengden fett i melka. Du kan forsøke kompansere med litt ekstra smør kanskje.
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #8 Skrevet 15. mars 2013 Blir ikke det en vanlig hvit saus da... Anonym poster: 18788a34dc1e0cc87a3ae95f0c083337
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #9 Skrevet 15. mars 2013 Jeg ville brukt vann og buljong terning. Evnt litt sukkerkulør. Anonym poster: 4ebb1d1be9c6ae62d983b6351d884766
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #10 Skrevet 15. mars 2013 Hva slags saus skal du lage? Brun eller hvit? Hva er den til? Om du lager en hjemmelaget brun saus med kraft, hadde jeg droppet melk. Anonym poster: 173d5ce2c757469b098e6298677fe9f6
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #11 Skrevet 15. mars 2013 Nei det blir absolutt ikke en vanlig hvit saus Og nei, jeg har ordentlig kraft pluss stekesky, da er vann og buljong sistevalget. Men hadde det vært snakk om en vanlig hverdagsmiddag hadde vann og buljong vært ok Fargen blir en mellomting mellom fløtesaus og vanlig brun saus, blir den for lys så slenger jeg oppi litt sukkerkulør. Men skal ikke lage vanlig brun saus, så jeg bruker litt melk og smaker til sausen med alt det andre fode jeg har Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2013 #12 Skrevet 15. mars 2013 Nei det blir absolutt ikke en vanlig hvit saus Og nei, jeg har ordentlig kraft pluss stekesky, da er vann og buljong sistevalget. Men hadde det vært snakk om en vanlig hverdagsmiddag hadde vann og buljong vært ok Fargen blir en mellomting mellom fløtesaus og vanlig brun saus, blir den for lys så slenger jeg oppi litt sukkerkulør. Men skal ikke lage vanlig brun saus, så jeg bruker litt melk og smaker til sausen med alt det andre fode jeg har Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d *gode Anonym poster: 34e0568690eead065b3f6d2d590ced0d
Gjest Ziva Skrevet 15. mars 2013 #13 Skrevet 15. mars 2013 Sleng oppi et par skiver brunost og en rømmedæsj hvis du har.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå