kribe Skrevet 14. mars 2013 #1 Skrevet 14. mars 2013 Er det greit å spise hamburgerygg,kalkun-, kyllingpålegg og kokt skinke når man er gravid? Har gjort det ved tidligere graviditeter, men leser nå en del etter MA og enkelte nettsteder skrives det at man ikke burde spise vakumpakket oppskjært kjøttpålegg. Er veldig glad i ei skive i ny og ned oppå smøreost:)
Underveis --> Skrevet 14. mars 2013 #2 Skrevet 14. mars 2013 Har spist det i alle mine svangerskap. Aldri tenkt at det er farlig. Er jo kokt! Man skal derimot holde seg innenfr datostemplingen, men det gjør jeg uansett.
kribe Skrevet 14. mars 2013 Forfatter #3 Skrevet 14. mars 2013 Takk:) Ja er og alltid vært nøye og "fisefin" på dato og at det ikke ligger lenge åpnet.
2010 Mammaen Skrevet 14. mars 2013 #4 Skrevet 14. mars 2013 Helt greit så lenge den er godt innenfor utløpsdatoen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå