Anonym bruker Skrevet 12. mars 2013 #1 Skrevet 12. mars 2013 Leter etter oppskrift på kjøttboller, men det skal jo være så mye rart i de. Vil helst ha noe helt enkelt rett og slett, men det er jo en hel haug med krydderier, parmasan brødsmuler og jeg vet ikke hva det ikke er... Hvorfor må man ha brødsmuler i kjøttboller? Noen som kan forklare det for meg? Og er det noen som har en enket oppskrift på kjøttboller der man ikke må kjøpe en halv butikk for å lage dem? Anonym poster: 35c8e72d341cebabcba6508049762c11
DaTuMa Skrevet 12. mars 2013 #2 Skrevet 12. mars 2013 Når jeg lager kjøttboller bruker jeg kun karbonadedeig, krydder og egg.....
Anonym bruker Skrevet 12. mars 2013 #3 Skrevet 12. mars 2013 Jeg pleier å ha i aromat, pepper og kanskje et egg om vi har. Mener man brukte brød fra gammelt av for og få mer mat rett og slett. Er det jeg at hørt på div kokkeprogram:-) Anonym poster: f88408668350f8b6badb986740c7f6d9
Himmel og hav Skrevet 12. mars 2013 #4 Skrevet 12. mars 2013 Både for å drøye, og fordi det holder på fuktighet og gjør bollene saftigere og lettere.
Anonym bruker Skrevet 12. mars 2013 #5 Skrevet 12. mars 2013 Bollene blir saftigere med brødsmuler i siden de holder på vesken. Anonym poster: 56232c81248d92c71e65b98c4fffdd17
TPK Skrevet 12. mars 2013 #6 Skrevet 12. mars 2013 Vi bruker havregryn da. For at det skal bli flere kjøttkaker
3 er nok! Skrevet 12. mars 2013 #7 Skrevet 12. mars 2013 Krydderet og parmesan er jo veldig godt i kjøttboller da:)
Gjest UndrendeUllteppe Skrevet 12. mars 2013 #8 Skrevet 12. mars 2013 Vi bruker raspet kokt potet. Gir stivelse
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå