Gå til innhold

Hvorfor ha brødsmuler/loff/kavring i hjemmelagde kjøttboller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Leter etter oppskrift på kjøttboller, men det skal jo være så mye rart i de. Vil helst ha noe helt enkelt rett og slett, men det er jo en hel haug med krydderier, parmasan brødsmuler og jeg vet ikke hva det ikke er...

 

Hvorfor må man ha brødsmuler i kjøttboller? Noen som kan forklare det for meg?

 

Og er det noen som har en enket oppskrift på kjøttboller der man ikke må kjøpe en halv butikk for å lage dem?

 

Anonym poster: 35c8e72d341cebabcba6508049762c11

Fortsetter under...

Skrevet

Når jeg lager kjøttboller bruker jeg kun karbonadedeig, krydder og egg.....

Skrevet

Jeg pleier å ha i aromat, pepper og kanskje et egg om vi har.

 

Mener man brukte brød fra gammelt av for og få mer mat rett og slett. Er det jeg at hørt på div kokkeprogram:-)

 

Anonym poster: f88408668350f8b6badb986740c7f6d9

Skrevet

Både for å drøye, og fordi det holder på fuktighet og gjør bollene saftigere og lettere.

Skrevet

Bollene blir saftigere med brødsmuler i siden de holder på vesken.

 

Anonym poster: 56232c81248d92c71e65b98c4fffdd17

Skrevet

Vi bruker havregryn da. For at det skal bli flere kjøttkaker :)

Annonse

Skrevet

Krydderet og parmesan er jo veldig godt i kjøttboller da:)

Gjest UndrendeUllteppe
Skrevet

Vi bruker raspet kokt potet. Gir stivelse :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...