Gjest Kira bjeffer Skrevet 10. mars 2013 #1 Skrevet 10. mars 2013 Vi skal snart ha selskap, og ettersom det er så mye som skal gjøres ønsker jeg ikke bake på selve dagen. Er også litt "lei" av de kakene jeg alltid baker, som f.eks sjokoladekake, brownies, muffins, eplekake, fyrstekake og gjærbakst. De eneste kakene jeg kommer på er tropisk aroma og ostekake. Hvilke flere kaker ville dere bakt som kan fryses ned eller lages tidligere enn selve dagen de skal spises?
Sjokoman Skrevet 10. mars 2013 #2 Skrevet 10. mars 2013 Oreokake og blåbærmuffins med ostekrem er mine favoritter:) går veldig fint å fryse.
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2013 #3 Skrevet 10. mars 2013 Jeg fryser ofte suksessterte, eplekake eller snickerskake. Veldig godt med iskake også, det kan du lage i god tid og bare ta ut av fryseren en halvtime før den skal serveres. Søk på iskake på Det søte liv, jeg har laget mange av dem og det er skikkelig godt. Anonym poster: 2d4f9f6279b61a00d06de47ca1f26f45
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2013 #4 Skrevet 10. mars 2013 Denne blir best etter en dag eller to i kjøleskapet. NAM! http://kristinsmiddagstips.blogspot.no/2011/09/verdens-beste-gulrotkake.html Beste gulrotkaken ever :-) Anonym poster: e9c219ed4c3916cba5c460e1519cac43
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2013 #5 Skrevet 10. mars 2013 Snickerskake Anonym poster: 3b086383339bf0d66875fedbc1d8bb11
håpefull<3 Skrevet 10. mars 2013 #6 Skrevet 10. mars 2013 Pavlova <3 Lag bunnen et par dager før og pynt rett før servering. Bunnen kan også fryses, men holder for så vidt "evig" hvis du oppbevarer den tørt
SmellyCat Skrevet 10. mars 2013 #7 Skrevet 10. mars 2013 Gulrotkake blir nesten bedre etter en tur i fryseren
Himmel og hav Skrevet 10. mars 2013 #8 Skrevet 10. mars 2013 Pavlova kan bakes i god tid i forveien, og bare stæsjes rett før den skal spises. Daimiskake, rullekaker, gulrotkake (du kan lage kremen noen dager i forveien og ha den i en tett boks), nøttebunn (kan fylles med nesten hva som helst), krydderkake, marmorkake, mor monsen, formkaker av alle slag (appelsin, sitron, osv).
☆☆☆ Skrevet 10. mars 2013 #9 Skrevet 10. mars 2013 Suksesskake, iskake, marsipankake, tropisk aroma, sjokoladekake
<3 Skrevet 10. mars 2013 #10 Skrevet 10. mars 2013 Daim iskake. Nydelig god og kan lages noen uker i forveien :-)
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2013 #11 Skrevet 10. mars 2013 Suksesskake, iskake, marsipankake, tropisk aroma, sjokoladekake leser du ikke innlegg før du svarer? hun skriver at hun er lei sjokoladekaka å skal bake tropisk aroma. Anonym poster: a87e5497d7e9de22a79adea8b6f7a625
☆☆☆ Skrevet 10. mars 2013 #12 Skrevet 10. mars 2013 Suksesskake, iskake, marsipankake, tropisk aroma, sjokoladekake leser du ikke innlegg før du svarer? hun skriver at hun er lei sjokoladekaka å skal bake tropisk aroma. Anonym poster: a87e5497d7e9de22a79adea8b6f7a625 Nei, hender eg svarar på spørsmålet som blir stilt i overskrifta når temaet ikkje er alvorleg. Tippar det irriterar deg meir enn Kira..
Gjest Kira bjeffer Skrevet 10. mars 2013 #13 Skrevet 10. mars 2013 (endret) Takk for mange gode svar Iskake hadde jeg jo helt glemt, det må jeg ha med. Gulrotkake også, men venter fortsatt på Overlord sin fantastiske oppskrift Pavlova har jeg aldri lagd før, er det noen som har en god oppskrift på det? Og hva pynter man den med? Snickerskake har jeg fått i et selskap en gang, og det var himmelsk godt. Kan jeg spørre om noen har en god oppskrift på det også? Endret 10. mars 2013 av Kira bjeffer
Gjest Kira bjeffer Skrevet 10. mars 2013 #14 Skrevet 10. mars 2013 Suksesskake, iskake, marsipankake, tropisk aroma, sjokoladekake leser du ikke innlegg før du svarer? hun skriver at hun er lei sjokoladekaka å skal bake tropisk aroma. Anonym poster: a87e5497d7e9de22a79adea8b6f7a625 Nei, hender eg svarar på spørsmålet som blir stilt i overskrifta når temaet ikkje er alvorleg. Tippar det irriterar deg meir enn Kira.. Ble ikke så veldig irritert nei Vet du forresten om man kan fryse sukesskaken helt ferdig pyntet?
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2013 #15 Skrevet 10. mars 2013 Snickerskake er veldig lett å lage, og nesten alle oppskrifter er like. Jeg pleier lage den i langpanne fra Det søte liv og ha melkesjokolade i kremen på toppen. Alltid like populær. http://detsoteliv.no/print.php?609 Anonym poster: 2d4f9f6279b61a00d06de47ca1f26f45
Gjest Kira bjeffer Skrevet 10. mars 2013 #16 Skrevet 10. mars 2013 Snickerskake er veldig lett å lage, og nesten alle oppskrifter er like. Jeg pleier lage den i langpanne fra Det søte liv og ha melkesjokolade i kremen på toppen. Alltid like populær. http://detsoteliv.no/print.php?609 Anonym poster: 2d4f9f6279b61a00d06de47ca1f26f45 Tusen takk Nå fikk jeg skikkelig lyst på Snickerskake!
☆☆☆ Skrevet 10. mars 2013 #17 Skrevet 10. mars 2013 Suksesskake, iskake, marsipankake, tropisk aroma, sjokoladekake leser du ikke innlegg før du svarer? hun skriver at hun er lei sjokoladekaka å skal bake tropisk aroma. Anonym poster: a87e5497d7e9de22a79adea8b6f7a625 Nei, hender eg svarar på spørsmålet som blir stilt i overskrifta når temaet ikkje er alvorleg. Tippar det irriterar deg meir enn Kira.. Ble ikke så veldig irritert nei Vet du forresten om man kan fryse sukesskaken helt ferdig pyntet? Spørs kva du pyntar med. Eg brukar enten hakka nonstop eller sånne figurar/ornament i mørk sjokolade, og det går bra å fryse. Kaka og kremen har godt av ei runde i frysa, det blir saftigare kake av det
håpefull<3 Skrevet 10. mars 2013 #18 Skrevet 10. mars 2013 Takk for mange gode svar Iskake hadde jeg jo helt glemt, det må jeg ha med. Gulrotkake også, men venter fortsatt på Overlord sin fantastiske oppskrift Pavlova har jeg aldri lagd før, er det noen som har en god oppskrift på det? Og hva pynter man den med? Snickerskake har jeg fått i et selskap en gang, og det var himmelsk godt. Kan jeg spørre om noen har en god oppskrift på det også? Pavlova er kjempeenkel. Har ingen oppskrift, jeg bare googler oppskrift på bunnen så lager jeg fyllet selv Kanskje noen andre har oppskrift, ellers florerer det av oppskrifter på nettet. Når det gjelder fyll: noen bruker pisket krem, det blir for mye for min del. Andre bruker eggekrem, det har jeg aldri prøvd. Mitt fyll består av vaniljekrem blandet med litt pisket krem. Så pynter jeg med jordbær og kiwi da det er favoritten men man kan pynte med det meste pavlova er alltid kaken som forsvinner først her i gården
Gjest Anybody Skrevet 10. mars 2013 #19 Skrevet 10. mars 2013 Gulrotkake. Muffins Og høy sjokoladekake. Den er best dagen etter faktisk. Ikke fryd den. Ha den i en tett pose på benken. Den blir tørr i kjøleskap, som de fleste andre kaker egentlig. Og litt vassen i fryseb.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå