Gå til innhold

Junimagene i 3. trimester


Blomstogbier

Anbefalte innlegg

Ikke så lett å skjønne helt hva jeg mente her. Poenget var at mamma sa for bare noen uker siden at de ikke skulle avgårde, bare til campingvogna. (Som ligger nærmere skien enn der de bor)

Blir jo ikke noe mindre irritert når hun svarer: men herregud jenta mi, vi kommer jo hjem i gooooood tid til termin.

Prøver å forklare at mitt problem er at både svigermor og hun er bortreist nøyaktig de samme dagene, så da blir det jo et problem hvis noe skulle skje i akkurat det tidsrommet.

 

Ringte et vennepar av mannen igår, og de sa at det overhodet ikke var noe problem for de å stille opp. Så det løste seg jo, men kjenner at jeg er veldig skuffa over mamma.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De kommer hjem rundt to uker før termin, så de kan jo risikere å gå glipp av alt ja. Men som du ser over, så syntes mamma de hadde timet det veldig bra, for de kom jo hjem leeeenge før noe kom til å skje.

 

Her sier jm svangerskaps uke 37 når man er 36+1 f.eks :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Junimage :) jeg er også ganske sikker på at det er uke 37 som er det riktige.

 

Hmmm... Er jo svært mulig noe kan skje 2 uker før termin!

Men kjenner til det... Mannen min er sikker på at jeg kommer til å gå til termin... Sukk :P så jeg må forklare at jeg helst ikke vil han går ut den helgen som er 2 uker før. Ingen andre å ta med meg på sykehuset, så da må jeg nesten være litt "vanskelig". Men tror ikke de gjør det fordi de ikke gidder stille opp, men fordi de ikke vet bedre at baby faktisk kan komme når som helst etter uke 37...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I morgen skal jeg til modningsakupunktør, i håp om at jeg slipper å bli mer moden og kanskje slippe å bli igangsatt (jordmor vil ikke at jeg går over termin)...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Junimage: Jeg har det akkurat likt. Hele min familien min er på 3 ukers ferie når jeg har termin. de er da i feriehuset i spania sammen med min søster, svoger og tantebarn, min andre søster på hytta i arendal. Min samboers familie er på bilferie til alta. Så da sitter vi her i Oslo da, med tvillinger i vente og alle bortreist. Kjenner litt på den må jeg ærlig innømme, men det får være på dems kappe.

 

Men merker jeg begynner å bli drittlei nå. Kjeder meg som en gal her hjemme, og skulle gjort alt for å kunne jobbe. Jeg har gått i svangerskapspenger siden 7 mars, så dagene er rimlig lange og kjipe nå.

Sliter veldig med motivasjon og humør nå merker jeg I tilegg så reiser samboer tpå fredag og blir borte til mandag, og mange av mine venner er også bortreist. Så da er jeg nok engang helt alene her....kjipt.

 

Nei, dette var dagens utblåsning. Håper dere andre har en bedre dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Helle_Høygir

Her har jeg ikke vurdert å spørre besteforeldrene - rett og slett fordi de bor over en time unna og det blir bare masing om de skal rekke inn til oss. Nå er de typene som lett blir stressa og det vil jeg ikke ha rundt meg når det er den situasjonen der. Så her er det utelukkende venner som gjelder :)

 

Mannen her holder seg hjemme og har gjort det ganske lenge nå - det er helt unaturlig om han skal fly ute på vift når han vet at kona sitter hjemme, alene og høygravid. En ting er om det hadde vært en spesiell anledning, men om det er "bare" ut på byen eller slikt, så hadde jeg blitt så sur at det ikke hadde vært verdt det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg skal stå over modningsakupunktur, har jo ikke lyst til å føde før tida nå som det blir sånn her. :)

 

Jentene på haugen: og dere som venter to samtidig, skjønner at du blir skuffet over at ingen kan hjelpe til hvis det er behov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har faktisk litt lyst til å prøve modningsakupunktur :) Men blir vel til at jeg ikke gjør det, virker for mye stress å komme seg dit og finne noen som driver med det og sånn :) Og så er det vel penger jeg ikke har :P

 

Jeg er rar, jeg.. jeg ser hele tiden for meg at fødselen starter i helga - når alle er borte! Jeg håper den starter i uka, da er i allefall sjåførene hjemme :P

 

Idag er det 1 uke til permisjon!! Som jeg ikke får tatt før på lenge, hehe.. Men 4 uker til termin idag :D

Endret av Blomstogbier
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig med besteforeldre som reiser bort rundt termindato. Jeg hadde nok blitt sur og furten kjenner jeg! Er ikke barn og barnebarn det viktigste liksom?!? Vel JEG synes det da ;)

 

Her har jeg hatt en helvetes kveld igår, helvetes natt og like ille nå idag.. grunnet hemorroider! :angry: Jeg har fått det i hvert svangerskap, men denne gangen lot de (heldigvis) vente på seg.. til nå.. nå MÅTTE de slå til liksom. Det føles verre ut enn noengang. Jeg sov kanskje 3-4 timer inatt og prøvde å smøre med vaselin (sorry ekle detaljer)men det ble ikke noe bedre. Jeg lå og tittet på klokka og ventet på at det skulle bli morgen, apoteket åpne så jeg kunne få kjøpt meg Alcos-Anal. :o Huff. Sitter her nå godt innsmurt :D .. og har fryktelig vondt for å sitte, gå, ligge.. ja, i det hele tatt.

Forkjølelsen er på retur, men nesa renner litt fortsatt :huh: Men for å si det slik.. jeg skulle heller ha forkjølelse enn vondt i rompa!! B) Nå håper jeg virkelig denne salven hjelper. Hyl ut hvis noen av dere har noen gode tips til både smertelindring og å bli kvitt denne jævelskapen! :huh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hemorider er ikke godt, nei. Jeg har hatt litt av det til nå, men ikke vonde. Fikk et tips av ei venninne om å smøre på honning. Det skal i følge henne hjelpe bedre enn den kremen man får kjøpt på apoteket.

Jeg har ikke prøvd altså, siden det ikke har vært noe som plager meg, men det kan jo være forsøket værdt?

 

Kjedelig for dere som kan stå uten hjelp når fødselen er der. Det blir liksom et ekstra stressmoment som man ikke trenger.

Dette blir jo vårt første barn, så vi er ikke avhengig av noe hjelp til barnepass denne gangen.

 

Ellers er det varmt og godt her i dag. Jeg har sittet ute på varandaen og lest det nye Babydrømbladet, men måtte dra meg inn for å jobbe litt.

Da jeg ble sykemeldt lovet jeg at jeg skulle skrive halvårsrapporter på de barna jeg jobber med. Det er en del jobb, og jeg kan ikke si annet enn at jeg angrer på at jeg sa jeg skulle gjøre det... I morgen har jeg et møte med de som gjør min jobb nå, og da må disse rapportene være ferdige. Jeg har så vidt begynt med en, og jeg skal skrive syv stykker, så her er det bare å henge i!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vi også prisgitt venner og har egentlig bare noen løse avtaler her og der om at vi kan ringe dem, men jeg tenker en del på når fødselen starter for alle er jo på jobb..men da kan jo frøkna uansett være i barnehage..men hvis det drøyer ut er det jo ikke alle som har møtt henne så mye heller eller som en gang vet hvor barnehagen ligger! og kanskje kjenner hun dem ikke når de henter.. Hm, håper det løser seg..skulle det starte på natta tror jeg også det blir litt vanskelig å få tak i noen, så jeg innstiller meg nesten på at i verste fall må samboer bare ha henne eller at vi tar henne med eller noe..og at jeg muligens ender med å føde alene. Her skal min familie også reise til syden i juni, men de bor uansett så langt unna at det blir nesten det samme..og samboers familie bor også langt unna og sist kom de ikke før mange måneder etter fødselen for å se henne! :o Nei får håpe at fødselen starter på et kjempegunstig tidspunkt i forrhold til barnevakt ;) hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trykkavlastende pute (ser ut som en ring med hull i midten) kan være lindrende når du sitter. Også god å ha de første par ukene etter fødsel da en ofte er sår og øm nedentil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg håper at besteforeldrene og annen familie vil hilse på babyen så fort som mulig :) Synes det er viktig at de er med fra starten.

 

Og auuu for en hodepine jeg har idag :( Hostet den på meg istad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Totoaa

Noen av dere som skal ha baby-shower? Jeg synes sånne ting er litt kleint jeg, og egentlig noe imot slike amerikasnke tradisjoner som har blitt til fordi man skal bruke penger. (feirer ikke valentines eller haloween heller, for å si det sånn...)

Er helst venninnene mine som vil at jeg skal ha det, jeg er jo den første som får barn i gjengen. Og for all del, det gjør meg ingenting å bare sitte på en stol og motta gaver! ehe.... Det jeg ikke kommer til å tåle er viss de skal måle magen min, ha leker som innebærer sjokolade i bleier, eller sette bleie på dukken leker.... Så derfor kanskje like greit å arrangere selv i forhold til å plutselig bli overrasket av en gjeng "naaw-ete" jenter som står klare med målbånd og bleiekake?

 

Og ja... Jeg er litt sånn som ikke tåler for mye søtt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes også babyshower er litt kleint og teit :P Men vet jo at mange har det! En ting er jo hvis man blir overrasket med det, men å arrangere selv blir iallefall teit..hehe..men du kan jo evt bare invitere til en førbabyenkommervenninnekveld? med skravling og god mat ? :)

 

Liker heller det som er mer vanlig hos oss at folk kommer på besøk etter fødselen for å se babyen og da evt har med en gave fordi de har lyst og ikke fordi de ble bedt i babyshower og følte de "måtte"..men det er bare mine tanker da! Er vel helst det gavepresset jeg ikke liker og føler at hvis man arrangerer noe slikt så tigger man om gaver..men det er kanskje bare pga ordet babyshower jeg har slike tanker..er litt sånn skeptisk til slike amerikanske tradisjoner jeg også ;)

 

Jeg har vært invitert i babyshower hos en venninne og for all del, det var jo koselig, mye skravling og godt samvær med fine jenter, der var det heldigvis ikke sånne leker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg inviterte kompisene til samboeren på fredag! Jeg som stod for maten, og øl til min kjære. De fikk rett og slett en skikkelig guttekveld, da jeg rømte huset ;)

 

Jeg har heller ikke noe forhold til halloween, valentines, og har heller aldri vært på en babyshower.. men har jo skjønt hva det går ut på! Veit min kjære har snakket med noen av mine venninner på facebook, da jeg tilfeldig så noe når jeg satt ved siden av han. Men om det er noe slikt de planlegger, så syns jeg det bare er koselig :) Hadde aldri invitert til babyshower for meg selv ihvertfall! Syns det skal komme fra venninner om de ønsker det. Men som du sier Zazzy, det er noe med at de kommer på besøk etter at babyen er født som er veldig koselig :) og at de heller tar med en liten gave da :)

 

Skjønner den Totaa, at du ikke liker slike leiker.. ikke alle som liker sånt. Jeg personlig syns det hadde vært festlig om de ville tippe fødselsdato og vekt osv.. meeen trenger ikke noe bleier med sjokoladepudding og eplejuice oppi :P Det koseligste er jo å skravle med gode venninner :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misunner ikke dere som har fått hemorider og andre ting å slite med :( Kan ikke være noe gøy. Godt det begynner å nærme seg slutten for de aller fleste ihvertfall! ;)

 

Ett lite spørsmål til dere erfarne mødre, eller om noen av dere andre har opplevd det: I natt våknet jeg av at det gjorde ganske vondt. Stakk brukbart i underlivet, og føltes nesten ut som baby skulle komme ut av rumpa :P Og, magen ble hard. Er det det som er kynnere eller modning, eller begge deler?! Jeg har ikke hatt kynnere eller noe før jeg, så lurte på om det var det jeg hadde nå..? Måtte ut av senga og gå en del runder i stua, så gikk det over igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nedpress tenker jeg :) Kanskje kynnere samtidig.. jeg får vondt i rumpa når jeg har nedpress :P !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misunner ikke dere som har fått hemorider og andre ting å slite med :( Kan ikke være noe gøy. Godt det begynner å nærme seg slutten for de aller fleste ihvertfall! ;)

 

Ett lite spørsmål til dere erfarne mødre, eller om noen av dere andre har opplevd det: I natt våknet jeg av at det gjorde ganske vondt. Stakk brukbart i underlivet, og føltes nesten ut som baby skulle komme ut av rumpa :P Og, magen ble hard. Er det det som er kynnere eller modning, eller begge deler?! Jeg har ikke hatt kynnere eller noe før jeg, så lurte på om det var det jeg hadde nå..? Måtte ut av senga og gå en del runder i stua, så gikk det over igjen.

Høres ut som kynner siden det gikk over :) Men det er jo på tide å kjenne modning også, så. Jeg husker med første at jeg hadde veldig hyppige kynnere som satt litt i ryggen. Dro på føden og fikk konstatert rieaktivitet to mnd. før. Jeg var da veldig aktiv og fikk beskjed om å holde meg i ro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine venninder arrangerte en kveld før førstemann, men da var jeg helt alene, og satte ekstra pris på at noen brydde seg :)

Hadde ingen leker, men skravlet og koste oss. Noen kom med gaver, noen hadde bakt og tok med noen bleie pakker. Det viktige for meg var det sosiale. Tror jeg hopper glatt over noe sånt nå, det er litt anderledes å vente nr 1 enn nr 2. Nå føler jeg det går i ett fra morgen til kveld med storebror, hus, flytting. Har rett og slett ikke tid eller ork til masse mennesker i hus akkurat nå :)

Men når baby'n har kommet er døra åpen, så setter nok veldig pris på at folk stikker hodet innom da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, jeg er motsatt, hehe, ønsker ikke besøk når baby har kommet :) De kan godt komme på sykehuset, men ikke hjem hit, jeg trenger nok ro og hvile kjenner jeg meg selv rett :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her kommer nok familie på besøk på sykehuset, som de gjorde sist, og så kommer nok venner innom hjemme tenker jeg. Litt lettere med sommerbarn også, for da slipper man å rengjøre hele huset for besøk, men kan sitte ute i hagen med en kaffekopp liksom. Det liker jeg :) Lettvint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde babyshower og syns det var koselig :) en gjeng på 6 jenter var vi, og det ble som et besøk med prat og god mat :) Er usikker på dette med barselbesøk og evt hvor.... Førstegangs

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det jeg tenker oxo, bare sette seg ut i finværet med litt is el. Gadd ikke styre med å vaske og holde det i orden sist heller når folk dukket innom. Benyttet anledningen til en dusj, eller lage meg noe mat. Lå rett ut på sofa'n enkelte ganger, men det er jo ikke akkurat kongen som kommer på besøk tenker jeg. Det er jo folk man kjenner, og ofte blir de ikke sittende lenge.

 

Nå har det blitt begrensninger for hvem som får komme på sykehuset, noen steder er det bare far og søsken. Når jeg fikk første var det ingen regler, hadde enerom og sitter 15 stk innom på besøk de 5 dagene jeg lå der. Denne gang vil jeg hjem så fort som mulig, og heller slappe av i kjente omgivelser.

 

Jeg har bestilt billetter til jeff dunham idag som bursdaggave til mannen. Mamma bor ikke så langt fra oslo, så har spurt om hun kan være barnevakt. Håper at den lille frøkna blir like enkel som broren ang å ta mm fra flaske noen måltider, for håper jo at jeg fortsatt ammer 27 sept. :)

Blir jo kanskje borte i 4 timer, så dette må times og tilrettelegges

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...