Gå til innhold

Junimagene i 3. trimester


Blomstogbier

Anbefalte innlegg

2010 mamman: her var det oxo mange som grafset på magen forrige gang, men denne gangen har det vært mye bedre. Fikk nesten litt panikk jeg og begynte å rygge når folk kom mot meg med begge henda klare. Det ble liksom veldig intimt følte jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har heldigvis ikke vært så mye klåing på magen her heller, men kan vel hende jeg viser veldig tydelig at DET er langt innenfor min komfortsone. Fremmede trenger IKKE å tafse på meg altså :P

 

Nå ligger jeg her å er våååken etter en av nattens doturer.. Sååå irriterende å ha en sånn "våkenperiode" hver natt... Har hørt noen si at det er kroppens måte å "venne seg til våkenetter"...men det er vel kanskje bare tøv? Irriterende er det ihvertfall :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært perioder med klåing på magen min. Noen mennesker klarer liksom ikke dy se, blir helt paff jeg :(

Men det er spesitl noen eldre damer på jobben min(som jeg nesten ikke kjenner) som er verst. De klår som bare det. Synes det er ekkelt jeg.

Synes det er veldig rart at alle skal kommenterer magen min, hvor mye jeg har gått opp i vekt, hvordan jeg ser ut osv. Det er heldigvsi bare positivt, men det er som dere sier også. Lurer på hvordan man egentlig ser ut som ikke gravid hehe.... :wub:

Jeg går også veldig hyppig til kontroller. Blir nesten lei alle. Er på ultralyd hver 2-3 uke og jordmor innimellom her. Men nå fikk jeg heldigvis utsatt jordmor avtalen til midten av mai. Synes det er litt sånn...."ja, har du noe du vil snakke om i dag", og jeg svarer som regel nei, lurer ikke på så veldig mye da jeg var på UL sist uke. Da er det bare måling av SF mål, hjertelyden og jordmor som går igjennom sin vante samtale om viktigheten med ro, hvile, mat +++++ -_-

men men skal ikke klage, vi har jo bra oppfølging så det er jo betryggede.

 

Håper dere alle får en fin lørdag. her i oslo skinner ialfall sola godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her driver ikke kroppen å venner seg til våkennetter, sånn var det med førstemann oxo. Er ikke oppe å tisser, men våkner med halsbrann mye. Så er det bare å ta litt medisin så sovner jeg igjen. Jeg våkner å må bytte stilling osv i løpet av natta, men jeg kan bare lukke øynene så er jeg i drømmeland igjen.

Husker første natta på sykehuset, så var jeg våken for hver minste lyd. Og sov mye lettere enn tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God dag :) Håper alle får en god dag i allefall :) ! Jeg sliter med dette karpaltunnelsyndromet. Sååå vondt i hendene, og ingenting doktoren eller jordmoren kan gjøre, huff.. Sier bare at det går over etter fødsel.

 

Men ellers er det bare velstand :) Har heldigvis ikke opplevd noe klåing noe særlig, kanskje jeg ser litt sint og skummel ut, det gjør jeg i allefall om jeg skjønner at det er noen fremmede på vei bort til meg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke opplevd klåing på magen, hverken i dette svangerskapet eller de to andre. Heldigvis!

 

Våkner av halsbrann jeg også Junimage, og også jeg av å måtte bytte stilling titt og ofte. Blir ofte ganske så slitsomme netter og jeg er trøtt sånn midt på dagen og må ta meg en liten blund. Det ser ut til at jeg holder ut lenger på kveldene nå. Derimot har jeg mye mer vondt i rygg, hofte og rompa og det er fryktelig vondt til tider. Idag har jeg vasket hus(ja, omtrent en tredjedel da. Bare 1. etasje og ikke vinduene.. men noe er ivertfall gjort;) ) og etter det har jeg hatt virkelig vondt for å gå:( jeg trøster meg med at det ikke er lenge igjen nå;)

Huff, føler med deg Blomstogbier. Jeg har faktisk aldri hørt om syndromet ditt og smertene du har i hendene. Men, er det vanlig under graviditet?

 

Åååå... som jeg gleder meg til dagene på sykehuset!! Den første natten med babyen ved siden av seg, å våkne på natten og nesten ikke vite hvor man er, så titte på babyen i senga ves siden av seg og få en lykkefølelse herfra til evigheten ved å se på sitt eget vidunder! Å se mannen ha vidunderet vårt på brystkassen, snuse inn den nye babyen sin:) .. å våkne dagen etter for å endeliiiig å begynne å bli kjent med det helt nye familiemedlemmet som JEG har vært med på å lage! :) Det er helt ubeskrivelige følelser synes jeg. De første dagene der kan ikke måles med noen verdens ting.

*sukk* jeg gleder meg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kanskje faktisk har skjerpet seg de siste årene? At folk begynner å skjønne at denne klåingen ikke er i orden? Verden går fremover ;) Det er bra!

 

Det med øving til nattevåk er bare tull, og det er også tull at man må sove før fødsel for å "spare opp" så man har til etterpå. Det er faktisk ikke sånn at vi har en konto som vi kan sette inn mange netter på altså.

 

Jeg hadde det som deg sist jeg også junimage. Sov ikke på sykehuset da gutten ble født (og ikke de andre nettene heller for den saks skyld). Etter vi kom hjem våknet jeg av hvert minste lille knirk og sukk. Var egentlig sånn veldig lenge. I alle fall så lenge jeg ammet om natten - og en stund etter det også synes jeg å huske.

 

Har vært en nydelig dag, men er dønn sliten. Har handlet alene og styrt med 3-åringen mens parketten på babyrommet ble lagt i dag. En ting til er feridg, men det kostet ;) Neste helg er det IKEA som står for tur. Puh...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, tror ikke noe på det med at det er "øvelse til nattevåk" jeg heller :P Men, er fryktelig irriterende å ha en sånn våkenperiode HVER natt. Har jo sikkert noe med graviditeten å gjøre, at jeg ikke sover like dypt hele natten eller noe :) Føler med dere som våkner opp av halsbrann :( Heldigvis får jeg bare halsbrann av kake har jeg funnet ut, så da holder jeg meg unna det ;)

 

Lykke til med ikea tur 2010 mammaen ;) Jeg var der i uke 30, og DET var min grense kjente jeg. Holdt på å svime av halveis, så jeg gikk å satt meg ved utgangen, og jammen satt vi flere gravide på rekke og rad som ikke hadde holdt ut :P

 

Idag fikk endelig svigermor kjent at jr sparket også. Er sikkert tilfeldig, men før var babyen alltid HELT rolig når det var folk rundt oss, men nå er det motsatt. Nå er det vilt sirkus hver gang vi er blandt andre folk. Og kommende besteforeldre syns jo DET er veldig stas da :)

 

Ønsker3gull : De første dagene der GLEDER jeg meg til også!! Når jeg leser sånt, DA blir jeg utålmodig etter at juni skal komme! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fint skrevet ønsker3gull :) Jeg gleder meg også veldig til fødselen er overstått og vi endelig får hilse på lillegutt, kose med bitteliten baby, snuse og klemme og kysse <3

 

Ikke minst gleder jeg meg til å ikke være gravid lenger!!! hehe..jeg er så lei allerede, synes denne magen er så tung ;)

 

Magegrafsing har ikke jeg vært noe plaget med heldigvis, noen av mine nærmeste venninner har spurt om å få kjenne, men det synes jeg bare er koselig, tror jeg hadde blitt temmelig sjokka om noen fremmede på butikken hadde kommet bort, haha, lurer på hva jeg hadde sagt da egentlig :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, ja takk for motivasjonen Makuahines ;) Jeg vil være tett opp til 36 uker neste helg jeg :P

 

Har egentlig alt av forberedelseer igjen jeg. Lite og ikke noe er gjort, men vi har jo det aller meste i hus allerede. Men det må hentes frem, sjekkes, vaskes osv. Godt det er noen uker igjen og at det kan spres utover.

Endret av 2010 Mammaen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff jeg kjenner det har blitt lite mat på meg de siste dagene, ingen har noe særlig matlyst. Og vi har tenkt på så mye annet at vi glemmer å dra på butikken. Nå har jeg sendt mannen ut for å kjøpe noe mat, mens kvalmen melder seg. Må bare ta oss sammen, for vi trenger skikkelig mat alle sammen i huset her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helle_Høygir

Jeg klarer ikke få hodet på plass nok til å innse at det er under 10 uker igjen jeg

Mai er jo i neste uke, men det å skulle vaske babyklær, kjøpe bleier og pakke bag virker så fremmed. Jeg får meg rett og slett ikke til å gjøre det enda. Tenker jeg lar mai gå unna før jeg i det hele tatt vurderer noe- det er annerledes for meg i og med termin er så sent i juni.

 

Jeg regner med å jobbe til permisjonen starter med mindre det skjer noe spesielt. Får se hva legen sier på kontroll til uken. Og denne gangen skal jeg ikke si et pip med mindre han spør om noe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er jeg 33 uker, så har så smått begynt å pakke litt. Men litt rart å skulle kjøpe bleier syns jeg. :) jeg jobber siste dag 24 mai, og med alle røde dager osv i mai så er ikke det mange dagene igjen på jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har begynt å titte på bleier, litt usikker på hva jeg skal kjøpe.. Har fått en prøve på pampers i en boks fra Apotek 1 tror jeg, men tenkte å prøve libero og. Virker som det er delte meninger om hvem som er best?

Er i allefall medlem i Liberoklubben, venter på den pakka :) Bestilt for lenge siden..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også tittet mye på bleier og priser i div butikker i det siste. KJøpte to pakker sist uke, jeg bare måtte. :P kunne ikke vente. Endte opp med to pakker pampers new born. SÅ nå står de så fint på stellebordet og venter på at noen skal bruke dem :rolleyes:

 

Synes dagene går såååå sakte nå. Nesten så jeg skulle ønske legene la meg i kunstig koma og vekket meg to dager før jentene skal komme. Det hadde vært noe det. Tålmodighet er ikke min sterke side akkurat nå :unsure: , men har da ingen valg, annet enn å vente.

 

har dere hatt en fin helg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Føler en merkelig trang til å kjøpe bleier hver gang jeg er i butikken jeg å, så spørs nok om jeg ikke må plukke med meg ett par pakker snart ;) Tror nok kanskje det blir pampers, syns de fleste jeg har pratet med anbefaler de til de helt nyfødte.

 

Her har helgen vært veldig fin, strålende vår vær og gåtur i går, og mer høst idag :P Men hatt koselig søndagsbesøk. Du da jentene på haugen?

 

Jeg syns faktisk dagene raser avgårde jeg :o 34 uker idag allerede. MEN; tiden begynner vel sikkert å gå sakte her etterhvert også :) Hører jo de fleste si at de siste ukene kan føles like lenge som hele svangerskapet til sammen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukene raser ja! Var 35 uker i går. Nei, håper ikke de siste ukene snegler seg forbi altså :P

Jeg skal prøve å holde meg opptatt.. :) Har ikke hørt noe fra NAV enda jeg, kanskje jeg burde ringe inn til uka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk også høre at pampers var de beste på newborn. Men har heldigvis andre merker også som kan testes.

 

I går var det jo knall vær, ble en deilig tur til byen for å se på alle som løp sentrumslløpet uten meg :( men moro og stå på andre siden også, heie fram kjente.

 

I dag ble det jaggu en spinningtime. er jo plutselig høstvær. Så da blir treningen innendørs.

Er veldig spent hvor lenge jeg klarer å holde igang treningen. Merker jo at magen er i veien uannsett hva jeg prøver på, men så føles det så godt også. Er jo vandt med det. trent aktiv de siste 10 årene, så kroppen og ikke minst hode trenger fysiske utskeielser :)

 

Hmm, når du nevner NAV, blomstogbier, så kommer jeg på at jeg heller har ikke hørt noe...kansje purre litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikkert lurt å purre litt når permisjon nærmer seg :) Jeg er ikke flink til å trene, uheldigvis.. men har vondt bekken og er andpusten for den minste lille ting, tror det presser litt på lungene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har dere ikke fått brev om at de har mottat søknaden? Jeg fikk brev ca. 2-3 dager etter at jeg sendte inn søknaden, om at jeg ville få svar om ca 1 mnd.. Og 1 mnd er vel akkurat nå ca.. Så blir spennende å se om jeg får noe brev igjen snart :)

 

Du er flink som klarer å trene fortsatt jentene på haugen! :) Jeg har ikke hatt sjans til det i det hele tatt i løpet av svangerskapet jeg. Klarer kun å gå tur. Mer enn det, og jeg svimer av :P Så kroppen min har ikke tålt så veldig mye fysiske utskeielser i løpet av disse mnd. Blir uvant å klare å gå fort igjen til og med :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, har fått et brev om at søknaden er mottatt og at behandlingsiden var inntil 8 uker.. Er snart 3,5 uker siden jeg sendte inn da :) Tok lang tid før jeg fikk brevet om at søknaden er mottatt.

 

Håper de får rumpa i gir snart ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt dumt de ikke har noen "min side" opplegg for det der.. hvor man kunne sett at søknaden var mottat, under behandling, hva resultatet ble osv. Hadde jo vært enklere enn å få brev i postkassa :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har heller ikke hørt noe fra NAV. Har ikke en gang fått brev om at de har mottatt søknaden, og jeg sendte inn uka før påske. Det begynner jo å bli ei stund siden...

Nå vet jeg at de har fått den da, ettersom de etterspurte dokumentasjon på lønn. Det holdt tydeligvis ikke at min sjef fylte ut skjemaet, de ville ha fra personalkontoret også.

Permisjonen min starter 15. mai, og det er vel såpass nært at det hadde vært greit å høre noe fra dem nå.

 

Når det gjelder hvor langt jeg har kommet, så må jeg tenke meg veldig om når folk spør om det nå. Jeg holder bare rede på hvor lenge det er igjen til ternin nå jeg (38 dager!), så der ser dere hvor fokuset mitt er :)

Ja, også etter litt tenking så vet jeg at jeg er 34+6 i dag.

 

Jeg har heller ikke kjøpt inn bleier, men har fått prøvepakken fra Liberoklubben, og det var det en pakke med bleier i de to minste størrelsene. Det som hørtes kjekt ut med disse bleiene er at de er laget slik at de ikke skal komme over navlen. Vet ikke om det er sånn med Pampers også (har forresten noen prøver på dem også, så det kan jeg jo sjekke). På større barn liker jeg Libero best, men det er jo forskjell på unger også, så jeg får vel prøve meg fram.

 

Bag har jeg heller ikke tenkt på å pakke enda. Alt virker liksom så lenge til. Selv om jeg fikk meg en liten vekker da jeg oppdaget at jeg har begynt å lekke litt fra puppene på natta.

Det er vel på tide å ta realitetene inn over seg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helle_Høygir

En liten forberedelse idag faktisk; slang med det nyinnkjøpte sengetøyet til vogna i vasken idag :) Så noe har jeg da gjort hehe.

Pampers funket veldig bra her sist, så jeg kommer til å bruke det denne gangen også. Husker ikke hvilken uke rimi pakka skulle komme her, men kjøper vel en pakke eller to med newborn uansett.

 

Jeg har prøvd meg på trimsykkelen jeg har her hjemme, men det går vel omtrent 5 min før det raser inn med kynnere, så jeg måtte bare gi meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...