Gå til innhold

Hvordan lager man egentlig presskanne-kaffe?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mente det var 70 g kaffe per liter :) Leste i boka til Wendelboe at det er lurt også å røre rundt med en skje etter at du har hatt i halvparten av vannet og så etterfylle, særlig hvis du har nymalt kaffe. Og så fjerner du skummet på toppen før du trykker ned stemplet.

 

Kaffenerd, jeg?

Mente det var 70 g kaffe per liter :) Leste i boka til Wendelboe at det er lurt også å røre rundt med en skje etter at du har hatt i halvparten av vannet og så etterfylle, særlig hvis du har nymalt kaffe. Og så fjerner du skummet på toppen før du trykker ned stemplet.

 

Kaffenerd, jeg?

 

Enda en løkkaboer her? :)

 

60 per liter. Helt sikker. Med mindre det er et annet forhold enn ellers?

Annonse

Mente det var 70 g kaffe per liter :) Leste i boka til Wendelboe at det er lurt også å røre rundt med en skje etter at du har hatt i halvparten av vannet og så etterfylle, særlig hvis du har nymalt kaffe. Og så fjerner du skummet på toppen før du trykker ned stemplet.

 

Kaffenerd, jeg?

 

Enda en løkkaboer her? :)

 

60 per liter. Helt sikker. Med mindre det er et annet forhold enn ellers?

 

Neida, ikke løkkaboer, bare over middels interessert - og stikker innom når jeg har sjansen :) Krangler ikke på grammene altså, jeg kan huske feil der :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...