Anonym bruker Skrevet 2. mars 2013 #1 Skrevet 2. mars 2013 Noen som har lagd det? Formen er 24 cm. Noen som har peiling på temperatur og steketid? Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537
May the force be with you Skrevet 2. mars 2013 #2 Skrevet 2. mars 2013 Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:)
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2013 #3 Skrevet 2. mars 2013 Jeg har brukt den røra i muffinsformer, lagpanne, rundform og... ja.. Jeg stikker bare en pinne nedi og sjekker at den blir gjennomstekt. Du risikerer jo tørr kake engentlig. Anonym poster: 045be909e1eb991974adbc210d165ba4
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2013 #4 Skrevet 2. mars 2013 Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:) Så bra men skal jeg ha lavere temperatur tror du? Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2013 #5 Skrevet 2. mars 2013 Eller kan jeg steke den i to omganger, vil delene da passe oppå hverandre om jeg bruker samme form? Eller vil kaken bli så høy på midten at det ikke passer? HI Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537
Tabitha Skrevet 2. mars 2013 #6 Skrevet 2. mars 2013 Trodde man tradisjonelt halverte langpannerøre for å få den rette mengden til rund kakeform. Ville iallfall ha redusert mengden røre. Eller du kan steke en og en bunn, som du skriver. Da slipper du problemet med at en høy kake "aldri" blir stekt i midten. Du vil da få en liten forhøyning på hver av bunnene, men det er bare å skjære til det som skal være den nederste kakebunnen.
May the force be with you Skrevet 3. mars 2013 #7 Skrevet 3. mars 2013 Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:) Så bra men skal jeg ha lavere temperatur tror du? Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537 jeg har ikke brukt lavere temperatur ved steking i rund form ihvertfall:)
May the force be with you Skrevet 3. mars 2013 #8 Skrevet 3. mars 2013 Trodde man tradisjonelt halverte langpannerøre for å få den rette mengden til rund kakeform. Ville iallfall ha redusert mengden røre. Eller du kan steke en og en bunn, som du skriver. Da slipper du problemet med at en høy kake "aldri" blir stekt i midten. Du vil da få en liten forhøyning på hver av bunnene, men det er bare å skjære til det som skal være den nederste kakebunnen. Jeg har erfaring med at toro langpanneskoladekakene blir veldig tynne i langpanne.. Så jeg synes faktisk det er bedre å steke langpannesjokoladekaka i figurform/26 cm. Rund form:) da blir den litt tykkere:)
May the force be with you Skrevet 3. mars 2013 #9 Skrevet 3. mars 2013 Eller kan jeg steke den i to omganger, vil delene da passe oppå hverandre om jeg bruker samme form? Eller vil kaken bli så høy på midten at det ikke passer? HI Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537 Det er jo enkelt og greit:) om kaka blir høy på midten, så skjærer du jo bare av den, slik at kaka blir rett:)
Anonym bruker Skrevet 29. oktober 2017 #10 Skrevet 29. oktober 2017 Men hvor høy bør en kake være i rund form, da? Anonymkode: 14a69...3b5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå