Gå til innhold

Toro langpanne sjokoladekake i rund form?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har lagd det? Formen er 24 cm. Noen som har peiling på temperatur og steketid?

 

Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537

Skrevet

Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:)

Skrevet

Jeg har brukt den røra i muffinsformer, lagpanne, rundform og... ja.. Jeg stikker bare en pinne nedi og sjekker at den blir gjennomstekt. Du risikerer jo tørr kake engentlig.

 

Anonym poster: 045be909e1eb991974adbc210d165ba4

Skrevet

Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:)

 

Så bra :) men skal jeg ha lavere temperatur tror du?

 

Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537

Skrevet

Eller kan jeg steke den i to omganger, vil delene da passe oppå hverandre om jeg bruker samme form? Eller vil kaken bli så høy på midten at det ikke passer?

 

HI

 

Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537

Skrevet

Trodde man tradisjonelt halverte langpannerøre for å få den rette mengden til rund kakeform. Ville iallfall ha redusert mengden røre.

 

Eller du kan steke en og en bunn, som du skriver. Da slipper du problemet med at en høy kake "aldri" blir stekt i midten.

Du vil da få en liten forhøyning på hver av bunnene, men det er bare å skjære til det som skal være den nederste kakebunnen.

Skrevet

Funker supert i 26 cm. Form ihvertfall, blir litt høyere enn i langpanna:)

 

Så bra :) men skal jeg ha lavere temperatur tror du?

 

Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537

jeg har ikke brukt lavere temperatur ved steking i rund form ihvertfall:)
Skrevet

Trodde man tradisjonelt halverte langpannerøre for å få den rette mengden til rund kakeform. Ville iallfall ha redusert mengden røre.

 

Eller du kan steke en og en bunn, som du skriver. Da slipper du problemet med at en høy kake "aldri" blir stekt i midten.

Du vil da få en liten forhøyning på hver av bunnene, men det er bare å skjære til det som skal være den nederste kakebunnen.

Jeg har erfaring med at toro langpanneskoladekakene blir veldig tynne i langpanne.. Så jeg synes faktisk det er bedre å steke langpannesjokoladekaka i figurform/26 cm. Rund form:) da blir den litt tykkere:)

Skrevet

Eller kan jeg steke den i to omganger, vil delene da passe oppå hverandre om jeg bruker samme form? Eller vil kaken bli så høy på midten at det ikke passer?

 

HI

 

Anonym poster: c239af160c19ef843172b89f1f4b2537

Det er jo enkelt og greit:) om kaka blir høy på midten, så skjærer du jo bare av den, slik at kaka blir rett:)

  • 4 år senere...
Skrevet

Men hvor høy bør en kake være i rund form, da? 

Anonymkode: 14a69...3b5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...