smurfis Skrevet 25. februar 2013 #1 Skrevet 25. februar 2013 Ser jo at man skal bruke skulder, men de har de aldri i butikken her. Men i dag var det tilbi\ud på fersk skinkestek og da kjøpte jeg det:) Har du forresten en super oppskrift på en barnevennlig rub?
appelsin Skrevet 25. februar 2013 #2 Skrevet 25. februar 2013 Det ville jeg ikke gjort... En skikkelig god pulled pork trenger både bein og fett for å bli godt og saftig når det skal stekes så lenge, så jeg tror skinkestek rett og slett blir for tørt og kjedelig - og det er jo veldig kjedelig å ha forberedt noe i så lang tid for så å oppleve at resultatet ikke blir noe særlig! http://www.foodnetwork.com/recipes/tyler-florence/pulled-pork-barbecue-recipe/index.html
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2013 #3 Skrevet 25. februar 2013 Å gud, det så skikkelig heslig ut. Så ut som noe man hadde plukka opp i restesøppla bak en resturant. Æsj. Anonym poster: 854902e776843ccac96f480802137cf0
smurfis Skrevet 25. februar 2013 Forfatter #4 Skrevet 25. februar 2013 Å gud, det så skikkelig heslig ut. Så ut som noe man hadde plukka opp i restesøppla bak en resturant. Æsj. Anonym poster: 854902e776843ccac96f480802137cf0 Ah, men det smaker helt nydelig:)
smurfis Skrevet 25. februar 2013 Forfatter #5 Skrevet 25. februar 2013 Det ville jeg ikke gjort... En skikkelig god pulled pork trenger både bein og fett for å bli godt og saftig når det skal stekes så lenge, så jeg tror skinkestek rett og slett blir for tørt og kjedelig - og det er jo veldig kjedelig å ha forberedt noe i så lang tid for så å oppleve at resultatet ikke blir noe særlig! http://www.foodnetwo...cipe/index.html Er både bein og fett på det kjøttstykke jeg har kjøpt altså. Det er ikke en sånn vanlig surret, beinløs vakumpakket ting!
MammantilNurket Skrevet 25. februar 2013 #6 Skrevet 25. februar 2013 Så lenge det er noe fett på kjøttet tenker jeg at det bør gå - ikke noe godt om det blir tørt og trist Jeg bruker gjerne svinenakke til pulled pork. Hmmm ... tror at jeg må lage det en dag ... med hjemmelaget coleslaw ... nammenam!!!
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2013 #8 Skrevet 25. februar 2013 Skinkesteken kan brukes, såfremt den er rå. Det blir ikke like godt, men kan gå i nød;) Vi kjøper fra Strøm-Larsen Sjekk bbqviking.com for oppskrift og fremgangsmåte Anonym poster: 37eda737b340e14a49e8793206a9f25b
appelsin Skrevet 26. februar 2013 #9 Skrevet 26. februar 2013 Det er jo bare å prøve! Så kan du gi oss en oppdatering når du kan sammenligne... Som sagt, det viktigste er fett og ben, en skikkelig god rub og massevis med tid... Lykke til!
smurfis Skrevet 26. februar 2013 Forfatter #10 Skrevet 26. februar 2013 Du skal bruke Kebabkjøtt Næh..Kebabkjøtt du liksom!
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2013 #11 Skrevet 26. februar 2013 Hva er dette for slags mat? Har faktisk aldri hørt om det før... Anonym poster: f1c422884bcbfc87b0a7f4c4a4b9272e
NormaJean Skrevet 26. februar 2013 #12 Skrevet 26. februar 2013 Pulled pork er kjøtt av svin (skulder bein) som er laaaaangtids stekt/røkt til kjøttet er så mørt at det bare er å rive kjøttet av beinet med hendene (derav navnet pulled pork) Det er viktig å ha beinet der, da blir det juicy Vi ber slakteren om å kutte for oss, for da får vi riktig del. Vi har det på grillen i ca 9-10 timer. Har hjemmelagede rundstykker, coleslaw og saus
MammantilNurket Skrevet 26. februar 2013 #13 Skrevet 26. februar 2013 Lurer på hvordan det vil fungere med hest ... "Pulled horse", liksom
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå