Hønepøna Skrevet 21. februar 2013 #1 Skrevet 21. februar 2013 Vi har lyst på noe varm-mat. Den må være enkel lage og grei å spise for store og små. Jeg tenkte å lage på forhånd og bare varme opp på dåpsdagen. Vi skal være 17 stk. Tips mottas med takk :-)
samu Skrevet 21. februar 2013 #2 Skrevet 21. februar 2013 her må jeg hoppe på. sliter med å velge meny selv
tutster Skrevet 21. februar 2013 #3 Skrevet 21. februar 2013 vi hadde hjemmelagd stroganoff gryte med salat,brød og loff!!:-)
katha90 Skrevet 21. februar 2013 #4 Skrevet 21. februar 2013 vi hadde koldtbord, syns det er enkelt og godt Kyllingen "laget" vi selv.
Håper<3 Skrevet 22. februar 2013 #5 Skrevet 22. februar 2013 Hvis du skal lage selv og i tillegg varme opp er vel det enkleste å lage en form for gryte. Fikk viltgryte i en dåp en gang, noe som var veldig godt. Den ble servert med både ris og potetmos som tilbehør, og en enkel salat.
samu Skrevet 22. februar 2013 #6 Skrevet 22. februar 2013 når man ikke liker koldtbord, tapas og sånne ting. og ikke har noen til å lage maten. +laktose og hvitløks allergi... hva velger man til å spise da?
Apple80 Skrevet 23. februar 2013 #7 Skrevet 23. februar 2013 når man ikke liker koldtbord, tapas og sånne ting. og ikke har noen til å lage maten. +laktose og hvitløks allergi... hva velger man til å spise da? Når jeg lager koldtbord lager jeg bare ting jeg liker.det trenger ikke være "de vanlige" tingene..
Eliane Skrevet 23. februar 2013 #9 Skrevet 23. februar 2013 Vi har lagd en stor gryte med kjøttsuppe i tillegg til koldtbord. Den lagde mannen i går kveld,dåp i morgen..
samu Skrevet 23. februar 2013 #10 Skrevet 23. februar 2013 når man ikke liker koldtbord, tapas og sånne ting. og ikke har noen til å lage maten. +laktose og hvitløks allergi... hva velger man til å spise da? Når jeg lager koldtbord lager jeg bare ting jeg liker.det trenger ikke være "de vanlige" tingene.. får ikke stått å laget koldtbord selv. har verken plass eller tid. får prøve å komme på noe selv da.
Adrianne1 Skrevet 24. februar 2013 #12 Skrevet 24. februar 2013 Vi hadde saltkjøtt med kålrabistappe ettersom det var "sesong" for dette akkurat rundt barndåpen
Linda_S Skrevet 24. februar 2013 #13 Skrevet 24. februar 2013 Er litt glad for å slippe å ordne i stand mat og sånn til dåp, kjenner jeg. Vi skal døpe jenta vår i Kroatia til sommeren og da lager svigers alt. Da blir det helstekt lam og gris samt hjemmelaget spekemat. Æ glær mæ!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå