Anonym bruker Skrevet 19. februar 2013 #1 Skrevet 19. februar 2013 Skal på besøk til noen i omtrent 2 uker og tenkte å ta med meg noe bakst som vi kan spise der borte. Tenkte å bake: Grove scones (gjerne med havregryn eller nøtter) uten melk Grove boller/rundstykker uten melk Gulrotmuffins uten melk Fantastisk gode (og utenom-det-vanlige) brød uten melk Har du oppskrifter på noe av dette? Eller tips til bakingen? Jeg står helt blank egentlig, har aldri måttet ta hensyn til allergikere når jeg baker... Anonym poster: f5161318ad48ed21a256c273205e3c4a
Kari K. med to søte små Skrevet 19. februar 2013 #2 Skrevet 19. februar 2013 http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/ Noe her kanskje?
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #3 Skrevet 20. februar 2013 Tro om jeg kan erstatte melken i denne oppskriften med vann? Noen som vet? http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/grove-scones/ Anonym poster: e64928ac9287592c512cadf3eb64b55e
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #4 Skrevet 20. februar 2013 Jeg pleier å erstatte melken i sconsene med soyamelk. I kakebakst bruker jeg eplejuice.. Vi har melkeallergi i familien Anonym poster: 6ea837d48d2db323162b2e771931e0e2
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #5 Skrevet 20. februar 2013 Da går jeg til innkjøp av soyamelk. Er det bedre enn å bruke havremelk forresten? Hvilken bør man velge av de to? hi Anonym poster: e64928ac9287592c512cadf3eb64b55e
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #6 Skrevet 20. februar 2013 Jeg liker best soyamelk, men det er smak og behag. Har prøvd begge deler. Er melk eneste allergien? Anonym poster: 6ea837d48d2db323162b2e771931e0e2
Elina Skrevet 20. februar 2013 #7 Skrevet 20. februar 2013 Bruker rismelk, tåler ikke soya usunt er det også.
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #8 Skrevet 20. februar 2013 Jeg liker best soyamelk, men det er smak og behag. Har prøvd begge deler. Er melk eneste allergien? Anonym poster: 6ea837d48d2db323162b2e771931e0e2 Ja, melk er den eneste allergien. Har nå kjøpt soyamelk og melange uten melk. Fant mange gode oppskrifter, blir nok å bake mer enn jeg først tenkte hi Anonym poster: e64928ac9287592c512cadf3eb64b55e
Anonym bruker Skrevet 20. februar 2013 #9 Skrevet 20. februar 2013 Bruker rismelk, tåler ikke soya usunt er det også. Hvorfor er soya usunt? Jeg har prøvd rismelk også, men synes den blir for søt til annet enn drikkemelk... Anonym poster: 6ea837d48d2db323162b2e771931e0e2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå