Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som vet hvorfor det er så kort holdbarhet på åpnet mme (pulver)? Feks Hipp er holdbar 3 uker etter åpning, bruker ikke så mye mme, men er jo mye billigere med pulver enn kartongene som er ferdigblandet.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fordi når pakken er åpen så trekker pulveret til seg fukt fra lufta og kan bli utsatt for bakterievekst (spedbarn er ekstra sårbare for visse typer melkebakterier!). Vanlig tørrmelk har like "kort" holdbarhet (sjekket akkurat en pose med vikingmelk jeg har liggende, der står det 2-3uker).

 

Ville ikke gamblet med holdbarheten... Du får sette opp et regnestykke for hva som lønner seg for dere. Kjøpe nytt pulver hver 3dje uke kontra hvor mange bokser med ferdig blandet dere hadde kommet til å bruke på 3 uker :)

Skrevet

Takk for svar, nei er ingenting å gamble på da. Like greitt med porsjonspakkene når det trengs.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...