Anonym bruker Skrevet 16. februar 2013 #1 Skrevet 16. februar 2013 Om man kan det, har dere en oppskrift og dele?? Anonym poster: 9a8ed151040e085eae5bceaa0e742381
GeeGee Skrevet 16. februar 2013 #2 Skrevet 16. februar 2013 http://www.tv2.no/gmn/her-faar-du-oppskriften-paa-5-vaffelroerer-3739424.html
Gjest Emea Skrevet 16. februar 2013 #3 Skrevet 16. februar 2013 Har alltid litt rømme i. Ingen oppskrift, bare en dæsh
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2013 #4 Skrevet 16. februar 2013 Du kan ha nesten alt i vaffelrøre. Vi pleide å ha risgrøt til middag på lørdager og restene i vaflene om søndagene da jeg var liten. Det ble vanvittig gode vafler:) Anonym poster: 6b61daca006f8a110f508ad85d590a89
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2013 #5 Skrevet 16. februar 2013 Javisst! Rømme, melk utgått på dato, kefir ol. Jeg følger ingen oppskrift bare bestemors regel om at jo flere egg jo bedre Så jeg bruker ca 4-5 egg Melk/fløte/surmelk Sukker Hvetemel Havregryn Byggmel Kardemomme Rømme Slumper sammen til en god røre - smak underveis. Blir gode vafler hver gang Anonym poster: af21e324f875e4beb36a30be748f1664
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2013 #6 Skrevet 16. februar 2013 Takk, vet at vafler er litt sånn kast i det man har men er så dårlig på og lage ting uten oppskrift.. Tenkte Ola få brukt opp rømme som går ut på mandag:) Anonym poster: 0ba9fa22323dc86b176327215087b48e
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2013 #7 Skrevet 17. februar 2013 Jeg bruker alltid rømme i vafler. Oppskriften jeg bruker: - 4 egg - Sukker - Vaniljesukker - Bakepulvet Pisk dette til eggedosis - 1 boks rømme - 1 beger vann (bruker rømmebegeret) - melk - havregryn (om du vil ha grove vafler) - hvetemel til passe tykkelse Anonym poster: ac18c57ac72c6462a33869701f4406a1
BareMas Skrevet 17. februar 2013 #8 Skrevet 17. februar 2013 Klæsj på med rømme du, både i vafla og oppå. Namnamnam! Nå ble jeg sulten nå!
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2013 #9 Skrevet 17. februar 2013 Bruker alltid 1 liter kefir sammen med 3 dl rømme, masse kardemomme og husk smeltet smør i røre. Pluss 1 egg, hvetemel ( av og til eplebiter) Jeg er kokk:) Anonym poster: 4d59a4189185acb768a7433f8e94c349
Staark Skrevet 17. februar 2013 #10 Skrevet 17. februar 2013 Jeg har i tillegg en liten skje natron oppi når jeg bruker rømme eller kefir i røren. Leste en plass at vaflene blir luftigere da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå