Anonym bruker Skrevet 15. februar 2013 #1 Skrevet 15. februar 2013 Noe uten masse grønnsaker som er blandet i retten? Anonym poster: a217cf8353a0496bce0c5afc6e233c57
MamaLadyBug Skrevet 15. februar 2013 #2 Skrevet 15. februar 2013 kyllinggrateng?? Kjempelett og kan lages uten grønt. Ellers så kan du ovnssteke amandinepoteter (eller hvilke som helst) og lage en god fløtesaus til.
Anonym bruker Skrevet 15. februar 2013 #3 Skrevet 15. februar 2013 Stek kylling med bacon rundt, ris og saus...+ evnt stekte grønnsaker ved siden av. :-) Anonym poster: 4a27f2e574f7de09160c0df42ba33d8f
HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 15. februar 2013 #4 Skrevet 15. februar 2013 Marinerte kyllingspyd med tzatsiki, gresk salat og stekte amadinepoteter i båter
Gjest overlord Skrevet 15. februar 2013 #5 Skrevet 15. februar 2013 Stek kyllingfilet i biter. Ha over creme fraiche og smak til med sweet chili saus. La surre litt. Server sammen med fersk pasta og salat ved siden av. Hvitløksbaguetter er godt til. Jeg pleier å ha litt cashewnøtter på toppen. Ungene elsker denne retten. Sausen blir mild og god om du ikke vbruker så mye chili. Når jeg lager dette bare til voksne bruker jeg chili, hvitløk og paprika.
smurfis Skrevet 15. februar 2013 #6 Skrevet 15. februar 2013 Stek kyllingfilet i biter. Ha over creme fraiche og smak til med sweet chili saus. La surre litt. Server sammen med fersk pasta og salat ved siden av. Hvitløksbaguetter er godt til. Jeg pleier å ha litt cashewnøtter på toppen. Ungene elsker denne retten. Sausen blir mild og god om du ikke vbruker så mye chili. Når jeg lager dette bare til voksne bruker jeg chili, hvitløk og paprika. Det hørtes veldig godt ut:) Nesten så godt at jeg må "spare" den til neste lørdag når mannen er hjemme:)
smurfis Skrevet 15. februar 2013 #7 Skrevet 15. februar 2013 kyllinggrateng?? Kjempelett og kan lages uten grønt. Ellers så kan du ovnssteke amandinepoteter (eller hvilke som helst) og lage en god fløtesaus til. Har du en god oppskrift eller,på gratengen altså?
MammantilNurket Skrevet 15. februar 2013 #8 Skrevet 15. februar 2013 Brun kylling og legg det i en smurt ildfast form. Smak til litt kokosmelk (eller ev. litt matfløte) med curry- og chilipulver. Litt gurkemeie gir en fjong gulfarge, men det er ingen nødvendighet. Hell blandingen over kyllingen og inn i ovnen med det på 220 grader i ca.20 minutter. Severes med ris og tilbehør i små skåler slik at hver og en selv kan velge hva de vil ha på: Jeg pleier å servere rosiner, peanøtter, friske bønneskudd, sølvløk, sukererter og strimlet paprike
bebis *aug09*juni12* Skrevet 15. februar 2013 #9 Skrevet 15. februar 2013 http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=1930 Denna er super god! Fått helt hekta på den :-)
MamaLadyBug Skrevet 15. februar 2013 #10 Skrevet 15. februar 2013 kyllinggrateng?? Kjempelett og kan lages uten grønt. Ellers så kan du ovnssteke amandinepoteter (eller hvilke som helst) og lage en god fløtesaus til. Har du en god oppskrift eller,på gratengen altså? Ja om du takler posesaus så Til en middels stor form: 2 store kyllingfileter skåret i biter ca. 250g pastarør/skruer 2 poser carbonarasaus eller pastasaus med urter og ost (du kan også lage hvit saus og smake den til med krydder og urter, ha gjerne litt hakket bacon i også) 2egg ost legg et lag med pasta på bunnen av formen. legg over kyllingen og resten av pastaen over. kok saus som anvist og rør inn eggene i sausen til slutt. hell sausen over i formen. strø ost på toppen. stekes i ca. 25 min på 225grader. (til osten er gylden, 20- 30 min, kommer an på ovnen) serveres med salat og godt brød/baguetter (vi pleier forøvrig å ha grønnsaker på bunn av formen og mindre pasta)
M og gutta Skrevet 15. februar 2013 #11 Skrevet 15. februar 2013 (endret) Lag bretagne kyllingsaus (som angitt på posen ) Ha i enten creme fraishe eller yogurt naturell i sausen. Bruker en hel boks Hell litt saus nederst i ildfast form, legg så oppdelte fileter av kylling i formen (brunet i panne) , her tar vi på ananas og hermetiske sjamoingnonger og mais. Restev av sausen over og ost på toppen. Putt i ovnen på 225 gr i ca 20-25 min. Den tiden det tar å vaske sausekjelen å koke ris i den Slår an hos barn og voksne Endret 15. februar 2013 av rollergirl
smurfis Skrevet 16. februar 2013 #12 Skrevet 16. februar 2013 Tusen takk for å mange gode ideer, det ble kyllingspyd med gresk salat osv! Jeg sparer de andre ideene til en annen gang:)
Spiffie Skrevet 16. februar 2013 #13 Skrevet 16. februar 2013 Litt sent, men denne er nydelig og lettvint og falt i smak hos treåringen: http://reminiscensce.blogspot.no/2012/09/honning-og-soyakylling-honey-soy-chicken.html
Soveposen Skrevet 16. februar 2013 #14 Skrevet 16. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2013 #15 Skrevet 16. februar 2013 her lagde vi en enkel salat, og stekte pitabrød. kuttet filet i biter, helte på marinade, hadde rømme,hvitløksdressing og ost til nydelig og lettvint ungene likte det godt Anonym poster: 30e8bb98de683601c434414094205073
smurfis Skrevet 16. februar 2013 #16 Skrevet 16. februar 2013 Litt sent, men denne er nydelig og lettvint og falt i smak hos treåringen: http://reminiscensce...oy-chicken.html Nam, det så godt ut:) Helt min smak!
smurfis Skrevet 16. februar 2013 #17 Skrevet 16. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert Nå har vi allerede inntatt middagen for i dag, men jeg tar gjerne i mot en oppskrift for en annen dag:) Jeg elsker suppe!!!
Soveposen Skrevet 16. februar 2013 #18 Skrevet 16. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert Nå har vi allerede inntatt middagen for i dag, men jeg tar gjerne i mot en oppskrift for en annen dag:) Jeg elsker suppe!!! 3 store kyllingfileter (gjerne mer) 1 pk seterrømme 1,4 dl vann 2 ss kjøttbuljong Smør og olje til steking 1/2 paprika To never oppkuttet vårløk 1/4 purreløk 2 ts dijon sennep 1 ts paprikapulver Havsalt og pepper Kutt opp grønnsakene i små biter, surres i smør og olje i en stor gryte. Kutt opp kyllingfileten i små biter. Ta gryten til sides og hell ut fettet når løken er blank. Ha i kyllingfileten, stek i 1 minutt - ha i vann, buljong, sennep og krydder. Kok opp til kyllingen er gjennomkokt og ha i rømmen - kok opp igjen og voilat. Bon apetit Jeg liker den ganske tynn, men dersom du ønsker å ha den litt tykkere kan du vel fortykne (haha) den med litt maizena (er det ikke det man bruker? Eller var det potetmel? Haha )
smurfis Skrevet 16. februar 2013 #19 Skrevet 16. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert Nå har vi allerede inntatt middagen for i dag, men jeg tar gjerne i mot en oppskrift for en annen dag:) Jeg elsker suppe!!! 3 store kyllingfileter (gjerne mer) 1 pk seterrømme 1,4 dl vann 2 ss kjøttbuljong Smør og olje til steking 1/2 paprika To never oppkuttet vårløk 1/4 purreløk 2 ts dijon sennep 1 ts paprikapulver Havsalt og pepper Kutt opp grønnsakene i små biter, surres i smør og olje i en stor gryte. Kutt opp kyllingfileten i små biter. Ta gryten til sides og hell ut fettet når løken er blank. Ha i kyllingfileten, stek i 1 minutt - ha i vann, buljong, sennep og krydder. Kok opp til kyllingen er gjennomkokt og ha i rømmen - kok opp igjen og voilat. Bon apetit Jeg liker den ganske tynn, men dersom du ønsker å ha den litt tykkere kan du vel fortykne (haha) den med litt maizena (er det ikke det man bruker? Eller var det potetmel? Haha ) Den hørtes herlig ut, skal prøves!!! Takk:)
blå2010+rosa2013 Skrevet 16. februar 2013 #20 Skrevet 16. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert Nå har vi allerede inntatt middagen for i dag, men jeg tar gjerne i mot en oppskrift for en annen dag:) Jeg elsker suppe!!! 3 store kyllingfileter (gjerne mer) 1 pk seterrømme 1,4 dl vann 2 ss kjøttbuljong Smør og olje til steking 1/2 paprika To never oppkuttet vårløk 1/4 purreløk 2 ts dijon sennep 1 ts paprikapulver Havsalt og pepper Kutt opp grønnsakene i små biter, surres i smør og olje i en stor gryte. Kutt opp kyllingfileten i små biter. Ta gryten til sides og hell ut fettet når løken er blank. Ha i kyllingfileten, stek i 1 minutt - ha i vann, buljong, sennep og krydder. Kok opp til kyllingen er gjennomkokt og ha i rømmen - kok opp igjen og voilat. Bon apetit Jeg liker den ganske tynn, men dersom du ønsker å ha den litt tykkere kan du vel fortykne (haha) den med litt maizena (er det ikke det man bruker? Eller var det potetmel? Haha ) Må det være seterømme? Både jeg og guttungen er laktoseintolerante og blir ganske rar i magen av seterømme. Den så skikkelig god ut, så vil prøve den en dag
Denunge Skrevet 16. februar 2013 #21 Skrevet 16. februar 2013 Mange gode oppskrifter! Nå må jeg på butikken å kjøpe inn masse kylling. Ønsker enda flere oppskrifter om noen har!
Soveposen Skrevet 17. februar 2013 #22 Skrevet 17. februar 2013 Kyllingsuppe! Jeg har en helt fantastisk oppskrift om du er interessert Nå har vi allerede inntatt middagen for i dag, men jeg tar gjerne i mot en oppskrift for en annen dag:) Jeg elsker suppe!!! 3 store kyllingfileter (gjerne mer) 1 pk seterrømme 1,4 dl vann 2 ss kjøttbuljong Smør og olje til steking 1/2 paprika To never oppkuttet vårløk 1/4 purreløk 2 ts dijon sennep 1 ts paprikapulver Havsalt og pepper Kutt opp grønnsakene i små biter, surres i smør og olje i en stor gryte. Kutt opp kyllingfileten i små biter. Ta gryten til sides og hell ut fettet når løken er blank. Ha i kyllingfileten, stek i 1 minutt - ha i vann, buljong, sennep og krydder. Kok opp til kyllingen er gjennomkokt og ha i rømmen - kok opp igjen og voilat. Bon apetit Jeg liker den ganske tynn, men dersom du ønsker å ha den litt tykkere kan du vel fortykne (haha) den med litt maizena (er det ikke det man bruker? Eller var det potetmel? Haha ) Må det være seterømme? Både jeg og guttungen er laktoseintolerante og blir ganske rar i magen av seterømme. Den så skikkelig god ut, så vil prøve den en dag Nei da, det er mest for å få en fyldigere smak. Du kan sikkert prøve alternativer som kokosmelk eller andre
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå