Anonym bruker Skrevet 8. februar 2013 #1 Del Skrevet 8. februar 2013 Når bruker dere varmluft i stekeovnen, og når bruker dere over og undervarme? Og jeg har et symbol som viser over og undervarme med en vifte.. Når bruke denne? (Jeg har bestemt meg for å skjønne litt mer av alle funksjonene på stekeovnen..) Anonym poster: cd9113f14548dc72eeb3f208eb895b10 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144017779-stekeovn-varmluft-over-og-undervarme-osv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gullguttene Skrevet 8. februar 2013 #2 Del Skrevet 8. februar 2013 Jeg hiver meg på for å lære noe nytt selv. Bruker stort sett bare over- og undervarme. Hender jeg bruker vifta til fryste ting om det står på pakka Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144017779-stekeovn-varmluft-over-og-undervarme-osv/#findComment-145034551 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2013 #3 Del Skrevet 8. februar 2013 Egen erfaring Varmluft: opptining av frosne mat f.eks halvstekte rundstykker, pitabrød, kjøtt sov. Husk å ikke ha altfor høy temp. Når maten er tint opp, så kan man enten skru opp til høyere temp. eller bytte til over og undervarme. Over og undervarme: Steke av pizza, brød, rundstykker ol Over og undervarme med en vifte: Gratinering, steke av kylling, fiskegrateng osv. Har ikke sett i bruksanvisning enda, kanskje vi damer bør ta en titt der også Anonym poster: 2491b1d104912d058d0f13cbe9c13a02 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144017779-stekeovn-varmluft-over-og-undervarme-osv/#findComment-145034569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 8. februar 2013 #4 Del Skrevet 8. februar 2013 Bruker varmluft når jeg steker gjærbakst og til de fleste middagsretter der jeg ikke er redd for at noe skal bli tørt. Anonym poster: e6b5117ccfa7197ce2700e80b94b7c70 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144017779-stekeovn-varmluft-over-og-undervarme-osv/#findComment-145034600 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå