Gå til innhold

Stekeovn - varmluft, over og undervarme osv


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når bruker dere varmluft i stekeovnen, og når bruker dere over og undervarme?

 

Og jeg har et symbol som viser over og undervarme med en vifte.. Når bruke denne?

 

(Jeg har bestemt meg for å skjønne litt mer av alle funksjonene på stekeovnen..) :)

 

Anonym poster: cd9113f14548dc72eeb3f208eb895b10

Gjest Gullguttene
Skrevet

Jeg hiver meg på for å lære noe nytt selv. Bruker stort sett bare over- og undervarme. Hender jeg bruker vifta til fryste ting om det står på pakka :P

Skrevet

Egen erfaring ;)

Varmluft: opptining av frosne mat f.eks halvstekte rundstykker, pitabrød, kjøtt sov. Husk å ikke ha altfor høy temp. Når maten er tint opp, så kan man enten skru opp til høyere temp. eller bytte til over og undervarme.

Over og undervarme: Steke av pizza, brød, rundstykker ol

Over og undervarme med en vifte: Gratinering, steke av kylling, fiskegrateng osv. Har ikke sett i bruksanvisning enda, kanskje vi damer bør ta en titt der også ;)

 

Anonym poster: 2491b1d104912d058d0f13cbe9c13a02

Skrevet

Bruker varmluft når jeg steker gjærbakst og til de fleste middagsretter der jeg ikke er redd for at noe skal bli tørt.

 

Anonym poster: e6b5117ccfa7197ce2700e80b94b7c70

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...