Anonym bruker Skrevet 6. februar 2013 #1 Skrevet 6. februar 2013 Pleier å helsteke i ovn, men har ikke alltid like god tid. Noen som har skjært en svinestek i skiver og stekt i panna, i ildfast form eller lignende? Skjære opp i terninger og steke? Anonym poster: c71d8db5d6dc949f082930a48fc5d1d1
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2013 #2 Skrevet 6. februar 2013 Ingen? Anonym poster: c71d8db5d6dc949f082930a48fc5d1d1
TPK Skrevet 6. februar 2013 #3 Skrevet 6. februar 2013 Hvis du skjærer den i skiver blir det jo nesten som koteletter, så det går vel fint. Kan stekes både i form og stekepanne.
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2013 #4 Skrevet 6. februar 2013 Jeg synes svinesteken smaker bedre når den er skjært opp i skiver og stekt i stekepanne. Yum yum Anonym poster: ce287db5be27d7c7db228dfa461b0ad6
Anonym bruker Skrevet 6. februar 2013 #5 Skrevet 6. februar 2013 Ok Blir bare så usikker på steketid når jeg ikke kan jukse med steketermometer skjærer jeg tynne skiver blir de vel tørre ? Anonym poster: c71d8db5d6dc949f082930a48fc5d1d1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå