Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #1 Skrevet 2. februar 2013 :-):-) Anonym poster: f7eac2b79eecad67964ab6965c3ccb8c
C&M&H Skrevet 2. februar 2013 #2 Skrevet 2. februar 2013 Du han holde deg til vispen, k en bruker jeg mest til kjøttfarse og slikt.
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #3 Skrevet 2. februar 2013 Tusen takk:-) Første gang jeg bruker den=-O Håper eggedosisen blir bra!! Anonym poster: f7eac2b79eecad67964ab6965c3ccb8c
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #4 Skrevet 2. februar 2013 Du kan bruke bare vispen. K'en skal du bruke når det blir for tykt for vispen men for "tynt" for eltekroken. Du skal f.eks bruke k'en når du skal vispe smør og sukker hvitt. Anonym poster: 8bbb59c28baa5383beb3cd235765c6be
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå