Gå til innhold

Visp til eggedosis og k-røre til resten av sjokokaka eller hvordan funker det der? På kenwooden min. Trenger svar fort takk:-)


Anbefalte innlegg

Skrevet

:-):-)

 

Anonym poster: f7eac2b79eecad67964ab6965c3ccb8c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du han holde deg til vispen, k en bruker jeg mest til kjøttfarse og slikt.

Skrevet

Tusen takk:-) Første gang jeg bruker den=-O Håper eggedosisen blir bra!!

 

Anonym poster: f7eac2b79eecad67964ab6965c3ccb8c

Skrevet

Du kan bruke bare vispen.

 

K'en skal du bruke når det blir for tykt for vispen men for "tynt" for eltekroken. Du skal f.eks bruke k'en når du skal vispe smør og sukker hvitt.

 

Anonym poster: 8bbb59c28baa5383beb3cd235765c6be

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...