Gå til innhold

Rå kylling og grønnsaker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage en form ovnen med grønnsaker og kyllingfilet..

Går det bra om jeg slenger alt rått i formen, eller må man steke kyllingen først?

 

Eller går det kanskje bra når alt blir stekt i ovnen..

 

Anonym poster: 7272e3fc78a453339855a91e186511a9

Fortsetter under...

Skrevet

Det går forsåvidt bra, men grønnsakene vil bli tørre om du ikke tilsetter noe som fukter dem. Det kommer også litt an på type - gulrot f.eks har nok like lang steketid som kylling, mens f.eks squash og paprika ikke har det.

 

Anonym poster: 1fff4e00f1c1b8921433bb2fbcae4ef3

Skrevet

Pleier å lage frosne kyllingklubber med gulrøtter og andre rotfrukter og hele mellomstore poteter. Etter en time på sånn 200 grader-ish er alt klart. Er som regel potetene som tar lengst tid...

 

Smører med olivenolje og drysser over rosmarin, cayennepepper, salt og pepper, samt litt hvitløk. Kjempegodt!

 

Anonym poster: 7937451f9fd64ba97acc16d91bfe25c4

Skrevet

Jeg ville stekt fileten i stekepanne slik at den fikk skorpe og kokt ut panna. Lagt fileten i langpanne og lagt inn grønnsakene samtidig. Så ville jeg brukt kraften fra stekepannen i langpannen som saus. Evnt lagd litt ekstra kraft ved hjelp av fond, ikke buljongterning.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...