Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #1 Skrevet 2. februar 2013 Skal lage en form ovnen med grønnsaker og kyllingfilet.. Går det bra om jeg slenger alt rått i formen, eller må man steke kyllingen først? Eller går det kanskje bra når alt blir stekt i ovnen.. Anonym poster: 7272e3fc78a453339855a91e186511a9
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #2 Skrevet 2. februar 2013 Det går forsåvidt bra, men grønnsakene vil bli tørre om du ikke tilsetter noe som fukter dem. Det kommer også litt an på type - gulrot f.eks har nok like lang steketid som kylling, mens f.eks squash og paprika ikke har det. Anonym poster: 1fff4e00f1c1b8921433bb2fbcae4ef3
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2013 #3 Skrevet 2. februar 2013 Pleier å lage frosne kyllingklubber med gulrøtter og andre rotfrukter og hele mellomstore poteter. Etter en time på sånn 200 grader-ish er alt klart. Er som regel potetene som tar lengst tid... Smører med olivenolje og drysser over rosmarin, cayennepepper, salt og pepper, samt litt hvitløk. Kjempegodt! Anonym poster: 7937451f9fd64ba97acc16d91bfe25c4
prekæs Skrevet 2. februar 2013 #4 Skrevet 2. februar 2013 Jeg ville stekt fileten i stekepanne slik at den fikk skorpe og kokt ut panna. Lagt fileten i langpanne og lagt inn grønnsakene samtidig. Så ville jeg brukt kraften fra stekepannen i langpannen som saus. Evnt lagd litt ekstra kraft ved hjelp av fond, ikke buljongterning.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå