Anonym bruker Skrevet 27. januar 2013 #1 Skrevet 27. januar 2013 Lurte litt Anonym poster: eaee35f2fc02ffdd729d468fcbf15983
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2013 #2 Skrevet 27. januar 2013 Nå har vi ikke så mange andre valg enn Tine når det kommer til smør her i landet da, og da variantene, Meierismør, Setersmør og Kviteseidsmør. Jeg kjøper vanlig meierismør, det duger til alt. Anonym poster: e34e0eeff9f21cccefdcd8392969fb8e
Ikkenonick Skrevet 27. januar 2013 #3 Skrevet 27. januar 2013 Tine Meierismør (evt usaltet dersom oppskriften krever det, men fremdeles Tine)
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2013 #4 Skrevet 27. januar 2013 Ja for har som regel bare Melange i hus her så det var derfor jeg lurte. Anonym poster: eaee35f2fc02ffdd729d468fcbf15983
Frufluffy Skrevet 27. januar 2013 #5 Skrevet 27. januar 2013 Du tenkte kanskje også på margarin , som melange og soft flora? Før brukte jeg endel av det, men nå har jeg som regel brukt Tine smør
MammantilNurket Skrevet 27. januar 2013 #6 Skrevet 27. januar 2013 Som Dronningen av Kakemix og Pulverglasur heier jeg på usaltet meierismør
May the force be with you Skrevet 27. januar 2013 #7 Skrevet 27. januar 2013 Tine meierismør funker supert til glasur:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå