Gå til innhold

Dere kakebakere...


Queen_of_the_road*2_gull

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan marsmallowsfondant lages dagen før den skal spises, eller blir den da stiv og rar? :-)

Fortsetter under...

Skrevet

Den kan ligge innepakket i plast i nokre veker ( Eg legg den i kjøleskap, men mange meiner d e betre i romteperatur). Når du skal bruke den tek du den i mikroen 10-15s, då blir den lettare å arbeide med. Eg har også lagt den over kaka opptil to dagar før og sett kaka på eit kaldt rom ala spiskammers el eit rom der vinduet er ope (om vinteren vel og merke). Mi erfaring er den då har blitt mjukare og ikkje så tyggisaktig/seig om du skjønar. Litt dårlig forklart, men oppsummert Ja, du kan lage den dagen før ;-)

Skrevet

Tusen takk. :-) Barbiedukkekake-baking til ei lita snuppe til i morgen. Og da er det greit å bli helt ferdig med kakene i dag. :-)

Skrevet

Ja eg laga dåpskaka fredag kveld, dåpen var søndag. Einaste var at om du lagar mousse inne i kaka kan denne byrje å renne litt om den står et par dagar (kaldt sjølvsagt). Masse lykke til :-)

Skrevet

Jeg synes det er mye lettere å jobbe med MMF hvis den er laget minst dagen før. Gjerne en uke! Jeg oppbevarer den i plast og i en plastboks i romtemperatur (samme som sukkerpasta).

Annonse

Skrevet

Dette skulle jeg likt å lære! Noen tips? En bra blogg?

Skrevet

Kjempe enkelt å jobbe med, blogg med oppskrift står lengre opp i tråden her. Men huttetu for et klissklass å lage til.. Var nesten så jeg ga opp underveis... :-/ men god å jobbe med etter at den var ferdig da, og fargen (mørk rosa og lilla) ble kjempe fin. :-)

Kommer nok til å gjøre et forsøk senere også, men det virkelt så enkelt i oppskriften å lage den, men det var et skikkelig styr... Hehe...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...