Gå til innhold

Hva servere i bursdag..og er det bra nok? Ferdig cupcake pakke med rosa topping???


Anbefalte innlegg

HEi

Lyst til å lage kanelboller... er det godt nok å bruke ferdig bolle pakke fra møllerens og kjevle det ut , ha på smør sukker kanel og bruke det til kanelboller? Eller burde jeg ta det fra bunn av?

 

Møllerens cupcakes...den med rosa topping..erfaringer???

 

Eller har dere andre tips..??

 

Anonym poster: 668911e42a89477812ef61355639a138

Fortsetter under...

Helt greit å bruke ferdigpakker.

Pleier å bruke Toro brownies-pakken.

Og så pølser eller izza eller hva det nå er bursdagsbarnet foretrekker

 

Anonym poster: 1a168feec6c491c5836fdf48ff0f3197

Hehe..kom til å tenke på sommeravslutningen til klassen i 6. trinn. Jeg lagde vanlige ferdigmuffins med knallrosa topping og hjertestrø på toppen. Lagde vel to pk, så var en del. Alle ble revet bort! Ungene forsynte seg flere ganger.

 

SÅ ja - de blir mer enn nok fornøyd!

 

Det morsomme var at jeg var flau over at dette var det eneste jeg klarte å skrape sammen,(da jeg ikke liker å bake,) og jeg så de flotteste hjemmelagde kaker stå urørt :D

 

Anonym poster: 2ec4a6f83275f97a21e0177ccb363cc8

Jeg lager alltid fra bunnen av, men jeg er glad i å bake og synes det er mye bedre å lage selv.

 

Men ungene merker knapt forskjell og er mer enn fornøyd med disse pakkene.

 

I barneselskap pleier jeg ha sjokoladekake i langpanna og muffins, det er noe alle liker. Om du har hakket sjokolade i muffinsrøren før du steker de blir alle superfornøyd :)

 

Anonym poster: cc237d97142751c4df8c57bd67a1ef6a

Jeg liker å bake..men er så stresset om dagen og tror ikke store bakeprosjekter er noe for meg akkurat nå :)

 

Hvilke ferdigpakke med rosa topping??

 

Går det an å bruke toro sjokoladekake blanding og ha i muffinsform?? Evt med rosa topping???

Hvor lenge skal det være i ovnen da??

 

Eller sjokolade langpanne og trykke ut mønstre med kakekutter??

 

Anonym poster: 668911e42a89477812ef61355639a138

Jeg hadde de rosa muffinsene i minsta sin bursdag, fikk faktisk spørsmål om oppskriften (var ærlig og sa det var Møllerens) :) Anbefaler å blande frostingpulveret med Philadelphia (husker ikke om det står på pakken), så blir den ikke fullt så søt.

 

Anonym poster: ff56f2bfd54d0cc5c2a2d8d88bc480bc

Annonse

Du kan bare lage en pakke muffins og ha rosa melis på, det liker absolutt alle barn, også de som ikke liker "krem" og derfor ikke vil ha muffins med topping på.

 

Hadde barneselskap sist uke og lagde vanlige lyse muffins (jeg lagde fra bunnen da, er ikke særlig mer jobb enn med en pose synes jeg), hadde på melis med konditorfarge og en morsom kakestrøssel som jeg kjøpte på jernia. De forsvant som dugg for solen ;)

 

Anonym poster: cc237d97142751c4df8c57bd67a1ef6a

Ungene liker som regel kraftige farger på muffinsformene og glasuren. Er det søtt nok spiser de det i hvertfall 1. gangen.

Vi forsøkte den ferdigpakken med rosa glasur en gang. De så fine ut og de ble spist av ungene, men jeg får ikke lov til å kjøpe den igjen. Til og med mine unger synes det ble alt for søtt.

Å lage muffins fra bunnen er ikke vansklig og smaker mye bedre, men ferdigpakkene blir sikkert godtatt av de aller fleste unger.

 

Anonym poster: 7a174f3dbfc26cc7e250a05f0adc168f

Synes ferdigpakker er godt nok, jeg :) Det er gøy å bake, men av og til orker man ikke eller har ikke tid, og det må være lov.

 

Jeg har brukt Toro langpanne sjokoladekake og sånne muffins med motiv på toppen. Begge deler var stor suksess i barneselskap. Den sjokoladekaka er dessuten allergivennlig og kan brukes som basis for figur/fondantkaker hvis man heller vil legge jobben i pyntingen (sjørøverskip, Lynet, Hello Kitty, Tog, Prinsesse... you name it).

 

God bursdagsfest!

Jeg har brukt langpanne til muffin. Tror det var sånn at de steket lenge som vanlige store muffins. Jeg sjekket i allefall med fyrstikk/tannpirker.

 

Ungene blir mer enn fornøyd med muffin fra møllerens.

Annonse

Slik bolleposer syns jeg er helt greie, men jeg mye mer kardemomme i. Da syns jeg de smaker mye bedre.

Vi baker kanelboller, for jeg syns det tar kortere tid. Lager boller som vanlig, bare litt mindre enn jeg pleier å ha bollene. Når de er ferdighevet trykker jeg de flate. Legger en god klatt med kanelkrem ( smelter smør, har endel kanel i og blander inn sukker til det er en fast masse. Ikke for hard for da blit toppen veldig stiv når de er stekt, men dn skal ikke være flytende. Lett å prøve seg frem) trykker det litt ut men ikke mye, for det flyter utover bollene, er de ganske flate renner det ikke av. De hever seg i ovnen, men fyllet renner ikke av selv om de blir ganske runde. Ungene elsker disse, og går ned på høykant.

 

Jeg lager muffins med toro poser. Fant ut her omdagen at de er glutenfrie, noe som er veldig greit siden det er endel som er allergiske. Vi bytter ut halvparten av vannet med appelsinsaft, for da syns vi de holder seg bedre. Smaker ferske lengre og blir ikke så tørre. Har igjen noen muffins vi bakte på søndag og de er helt greie enda. Melis og kakestrø er mest likt, vi har masse forskjellig kakestrø i skapet så ungene dekorer de med strø selv. Jeg er ikke noe flink til å pynte, men det gjør vist ingenting som kakene går ned på høykant.

 

Anonym poster: e2f793cfc2a4e0edd829bf13d9e64324

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...