Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #1 Skrevet 22. januar 2013 Jeg trenger litt inspirasjon:) Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #2 Skrevet 22. januar 2013 Jeg trenger litt inspirasjon:) Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d kjøttdeig. 3 farger paprika, løk, purreløk, Toro spagetisaus pose, tomatpurre, finhakket tomater på boks. Litt salt, pepper og oregano. Og sukker for å søte ut den sure smaken av tomaten. Ris som tilbehør. Anonym poster: bafc47f360b1b33e79f87b621f015f6b
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #3 Skrevet 22. januar 2013 Ooh.. Den hørtes kjempegod ut! Denne skal prøves! takk:) Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #4 Skrevet 22. januar 2013 Brun gryte (uten tomat) Basis av løk og hvitløk Andre ingredienser: brune bønner, grønne husholdningserter, mais og sopp Smakstilsetning: rognebærgele, sennep, kanel, oregano, buljong og pepper Anonym poster: c2607c268095585f8f31132aac4ad930
Rivjernet Skrevet 22. januar 2013 #5 Skrevet 22. januar 2013 Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt.. Til oksekjøtt feks: Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk. Server med potetstappe!
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #6 Skrevet 22. januar 2013 Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt.. Til oksekjøtt feks: Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk. Server med potetstappe! Hva lager du brunsausen av? Buljong eller bare vann? Anonym poster: 2eba19bfdd4cccb1cf97bd22be5277a5
Rivjernet Skrevet 22. januar 2013 #7 Skrevet 22. januar 2013 Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt.. Til oksekjøtt feks: Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk. Server med potetstappe! Hva lager du brunsausen av? Buljong eller bare vann? Anonym poster: 2eba19bfdd4cccb1cf97bd22be5277a5 Lager den av vann men slipper ei ss buljongpulver oppi.. Men jeg koker ikke skikkelig buljong, nei.. Har jeg ekte kjøttkraft bruker jeg det også
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2013 #8 Skrevet 22. januar 2013 Spørs jo litt hvordan gryte du er ute etter Men lager en veldig god kyllinggryte med kokosmelk. Da bruner jeg hvitløk,løk,gjerne både rød og vanlig pluss litt chili etter smak. Jeg liker den sterk. Så har jeg oppi det jeg ønsker av grønnsaker. Kan feks bruke squash,paprika i ulike farger,fennikel (ikke for mye), putter bare oppi det jeg har i skapet bruner kyllingfilet i biter, kryddre de godt. Bland alt sammen og hell over kokosmelk. La småkoke 15 min eller så mens du koker ris eller det du vil ha til. Klem over en saften av en halv sitron eller lime og rør inn før servering. Du kan også bruke red og green curry i denne gryten, for mer smak. Men da er det lurt å kutte ned på chillien Server med nanbrød og ris, eller ekstra grønnsaker for de som ikke vil ha brød/ris Kjøttgryte Bruner løk,hvitløk,paprika og litt chili. Bruner kjøttet, godt med pepper og litt salt på. Bruner squash,brokkoli,sopp,gjerne flere ulike typer. Blander dette sammen og har i en halv boks tomatpure. La det blande seg godt i gryta. Hell over en boks fløte,matfløte eller en mager variant. Ha i en boks hakkede tomater + krydder du liker. Noen ganger er det lurt med bittelitt søtt i for tomatpureen sin skyld Server med potetmos , gjerne med hvitløk og pastinakk i. Eller ris, salat ..det du måtte ønske Anonym poster: 997a38d5d340b5c0ec382c3f501e6f6c
gmfosse Skrevet 25. januar 2013 #9 Skrevet 25. januar 2013 Jeg har flere forskjellige hjemmelagde gryteretter. Meksikansk gryte, skinkegryte, bolognesegryte, biffgryte.... Gryterett er enkelt og raskt Jeg legger oppskriftene mine ute på bloggen min. Gryterettene finner du her: http://husmorkjerringa.com/category/gryteretter/
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2013 #10 Skrevet 25. januar 2013 En god og veldig lett Storfekjøtt brunes sammen med løk. Krydres med salt og pepper Kokes med rødvin og kraft (event. Vann + buljong), ustekt bacon i biter og ett laurbærblad Kok en stund og ha i fersk sjampinjong og gulrot. Bruker å servere med rotmos Potet, en gulrot, sellerirot, søtpotet e.l Deles i biter, kokes uten salt. Moses i litt av kokevannet med salt, pepper, muskat, smør og fløte. NAM Anonym poster: 8c6cc77360a1e9ef2cc987a88f5976d7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå