Gå til innhold

Hvilke ingredienser har dere oppi deres hjemmelagde gryterett?:)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg trenger litt inspirasjon:)

 

Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg trenger litt inspirasjon:)

 

Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d

kjøttdeig. 3 farger paprika, løk, purreløk, Toro spagetisaus pose, tomatpurre, finhakket tomater på boks. Litt salt, pepper og oregano. Og sukker for å søte ut den sure smaken av tomaten. Ris som tilbehør.

 

Anonym poster: bafc47f360b1b33e79f87b621f015f6b

Skrevet

Ooh.. Den hørtes kjempegod ut! Denne skal prøves!:) takk:)

 

Anonym poster: 8453e5d5ead240146fd50309e8f0065d

Skrevet

Brun gryte (uten tomat)

Basis av løk og hvitløk

Andre ingredienser: brune bønner, grønne husholdningserter, mais og sopp

Smakstilsetning: rognebærgele, sennep, kanel, oregano, buljong og pepper

 

Anonym poster: c2607c268095585f8f31132aac4ad930

Skrevet

Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt..

 

Til oksekjøtt feks:

Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk.

 

Server med potetstappe!

Skrevet

Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt..

 

Til oksekjøtt feks:

Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk.

 

Server med potetstappe!

 

Hva lager du brunsausen av? Buljong eller bare vann?

 

Anonym poster: 2eba19bfdd4cccb1cf97bd22be5277a5

Skrevet

Det spørs hva jeg lager av, om det er kjøtt eller fisk og evt hva slags kjøtt..

 

Til oksekjøtt feks:

Del kjøttet i biter og brun det raskt. La så kjøttet, gulerot og løk koke i hjemmelaget brunsaus i noen timer. Smak til med salt og pepper, tyttebærsyltetøy, brunost, hvitløk.

 

Server med potetstappe!

 

Hva lager du brunsausen av? Buljong eller bare vann?

 

Anonym poster: 2eba19bfdd4cccb1cf97bd22be5277a5

 

Lager den av vann men slipper ei ss buljongpulver oppi.. :) Men jeg koker ikke skikkelig buljong, nei.. :)

 

Har jeg ekte kjøttkraft bruker jeg det også ;)

Skrevet

Spørs jo litt hvordan gryte du er ute etter :)

 

Men lager en veldig god kyllinggryte med kokosmelk.

Da bruner jeg hvitløk,løk,gjerne både rød og vanlig pluss litt chili etter smak. Jeg liker den sterk.

Så har jeg oppi det jeg ønsker av grønnsaker. Kan feks bruke squash,paprika i ulike farger,fennikel (ikke for mye), putter bare oppi det jeg har i skapet :) bruner kyllingfilet i biter, kryddre de godt. Bland alt sammen og hell over kokosmelk. La småkoke 15 min eller så mens du koker ris eller det du vil ha til. Klem over en saften av en halv sitron eller lime og rør inn før servering.

Du kan også bruke red og green curry i denne gryten, for mer smak. Men da er det lurt å kutte ned på chillien :)

 

Server med nanbrød og ris, eller ekstra grønnsaker for de som ikke vil ha brød/ris :)

 

 

Kjøttgryte

 

Bruner løk,hvitløk,paprika og litt chili.

Bruner kjøttet, godt med pepper og litt salt på.

Bruner squash,brokkoli,sopp,gjerne flere ulike typer.

Blander dette sammen og har i en halv boks tomatpure.

La det blande seg godt i gryta.

Hell over en boks fløte,matfløte eller en mager variant.

Ha i en boks hakkede tomater + krydder du liker.

Noen ganger er det lurt med bittelitt søtt i for tomatpureen sin skyld :)

Server med potetmos , gjerne med hvitløk og pastinakk i.

Eller ris, salat ..det du måtte ønske :)

 

Anonym poster: 997a38d5d340b5c0ec382c3f501e6f6c

Skrevet

En god og veldig lett

Storfekjøtt brunes sammen med løk. Krydres med salt og pepper

Kokes med rødvin og kraft (event. Vann + buljong), ustekt bacon i biter og ett laurbærblad

Kok en stund og ha i fersk sjampinjong og gulrot.

 

Bruker å servere med rotmos

Potet, en gulrot, sellerirot, søtpotet e.l

Deles i biter, kokes uten salt. Moses i litt av kokevannet med salt, pepper, muskat, smør og fløte.

 

NAM ;)

 

Anonym poster: 8c6cc77360a1e9ef2cc987a88f5976d7

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...