Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #2 Skrevet 17. januar 2013 norsk ukeblad denne uka. Anonym poster: 4461270c69e029891ae3522f7ffd41fb
klg,2 boys now:) Skrevet 17. januar 2013 #3 Skrevet 17. januar 2013 Detgodeliv og Texas sjokoladekake.den var fantastisk.bedre flere dager den får stå
pip pip Skrevet 17. januar 2013 #4 Skrevet 17. januar 2013 Jeg fant denne langpannesjokoladekaken da jeg lette etter en til bursdagsfest til vesla. http://www.frumaela.com/2011/04/oppskrift-pa-o-boykake.html?m=1 Den er å anbefale og lett å lage:)
Gjest overlord Skrevet 17. januar 2013 #5 Skrevet 17. januar 2013 Jeg lager alltid denne: http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?27 Til barnebursdager vel og merke. Ikke til "voksen-selskap"
skju Skrevet 17. januar 2013 #6 Skrevet 17. januar 2013 5 egg 6 dl sukker 9 dl mel 5 ts bakepulver 2,5 dl melk 300g smør 4,5 ts vanilje sukker 3ss kakao glasur : 6ss smør 300g melis 3ts vaniljesukker 2ss kakao 6ss sterk kaffe 225 grader 20min
3 i april Skrevet 17. januar 2013 #7 Skrevet 17. januar 2013 Bytt ut melken med surmelk, da blir kaken MYE saftigere og den holder seg også mye lengre
3 i april Skrevet 17. januar 2013 #8 Skrevet 17. januar 2013 Jeg lager alltid denne: http://detsoteliv.no...r1gruppe.php?27 Til barnebursdager vel og merke. Ikke til "voksen-selskap" Den kaken der er kjempegod Men bytter ut sjokoladepulvert med kakao og reduserer litt på sukkeret, da blir den knallgod og ikke så fryktelig søt Men barna mine elsker den med sjokoladepulver da
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #9 Skrevet 17. januar 2013 Gjennombløt sjokoladekake, nam nam http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1868 Anonym poster: 9e10e1b77ad47b7c324197ee2a2ad09a
L-8 Skrevet 17. januar 2013 #10 Skrevet 17. januar 2013 Mannen har gebursdag på søndag:) Ahh, gebursdag. Fantastisk. Skulle ønske det falt meg naturlig å bruke det..
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #11 Skrevet 17. januar 2013 Toro langpannekake i rund form. Litt smeltet kokesjokolade i røren, sjokoladesmørkrem mellom lagene og på toppen, og vips så har du en saftig og god kake! Og til dere snobber som skal svare usj og fy og æsj; Spar meg! ;-) Anonym poster: 0736e8f5047c26e5ea5acf99aeaa087f
Gjest overlord Skrevet 17. januar 2013 #12 Skrevet 17. januar 2013 Toro langpannekake i rund form. Litt smeltet kokesjokolade i røren, sjokoladesmørkrem mellom lagene og på toppen, og vips så har du en saftig og god kake! Og til dere snobber som skal svare usj og fy og æsj; Spar meg! ;-) Anonym poster: 0736e8f5047c26e5ea5acf99aeaa087f Man er ikke snobb selv om man er i stand til å lage mat uten innblanding fra Toro.
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #13 Skrevet 17. januar 2013 Toro langpannekake i rund form. Litt smeltet kokesjokolade i røren, sjokoladesmørkrem mellom lagene og på toppen, og vips så har du en saftig og god kake! Og til dere snobber som skal svare usj og fy og æsj; Spar meg! ;-) Anonym poster: 0736e8f5047c26e5ea5acf99aeaa087f Man er ikke snobb selv om man er i stand til å lage mat uten innblanding fra Toro. nei, men man er det om man æsjer, usjer og fysjer over at ANDRE velger Toro.. Anonym poster: 17586bd794a90e4ff6a3ee038eaa1a99
Gjest overlord Skrevet 17. januar 2013 #14 Skrevet 17. januar 2013 Toro langpannekake i rund form. Litt smeltet kokesjokolade i røren, sjokoladesmørkrem mellom lagene og på toppen, og vips så har du en saftig og god kake! Og til dere snobber som skal svare usj og fy og æsj; Spar meg! ;-) Anonym poster: 0736e8f5047c26e5ea5acf99aeaa087f Man er ikke snobb selv om man er i stand til å lage mat uten innblanding fra Toro. nei, men man er det om man æsjer, usjer og fysjer over at ANDRE velger Toro.. Anonym poster: 17586bd794a90e4ff6a3ee038eaa1a99 Jeg tror faktisk mange velger Toro fordi de 1) Ikke vet hvor enkelt det er å lage mat fra bunnen, eller 2) Ikke tenker over hva produktene inneholder av tilsettingsstoffer for å kunne være holdbare i månedsvis.
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #15 Skrevet 17. januar 2013 5 egg 6 dl sukker 9 dl mel 5 ts bakepulver 2,5 dl melk 300g smør 4,5 ts vanilje sukker 3ss kakao glasur : 6ss smør 300g melis 3ts vaniljesukker 2ss kakao 6ss sterk kaffe 225 grader 20min Litt mer fremgangsmåte? Anonym poster: 726262145aaf60be1632a4afd0a25e33
Gjest overlord Skrevet 17. januar 2013 #16 Skrevet 17. januar 2013 5 egg 6 dl sukker 9 dl mel 5 ts bakepulver 2,5 dl melk 300g smør 4,5 ts vanilje sukker 3ss kakao glasur : 6ss smør 300g melis 3ts vaniljesukker 2ss kakao 6ss sterk kaffe 225 grader 20min Litt mer fremgangsmåte? Anonym poster: 726262145aaf60be1632a4afd0a25e33 Ikke jeg som postet oppskriften, men du skal nok vispe eggedosis. Blande de tørre ingrediensene. Smelte smøret. Blande vekselsvis de tørre og de våte ingrediensen inn i eggedosisen mens du visper forsiktig.
skju Skrevet 17. januar 2013 #17 Skrevet 17. januar 2013 5 egg 6 dl sukker 9 dl mel 5 ts bakepulver 2,5 dl melk 300g smør 4,5 ts vanilje sukker 3ss kakao glasur : 6ss smør 300g melis 3ts vaniljesukker 2ss kakao 6ss sterk kaffe 225 grader 20min Litt mer fremgangsmåte? Anonym poster: 726262145aaf60be1632a4afd0a25e33 Den er kjempe enkel, smelt smøret og bland alt sammen til en glatt røre
pusekvinne Skrevet 17. januar 2013 Forfatter #18 Skrevet 17. januar 2013 Takk for mange svar:) og mange gode kaker, nam! Får se hvilken det blir:)
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #19 Skrevet 17. januar 2013 Detgodeliv og Texas sjokoladekake.den var fantastisk.bedre flere dager den får stå Den skal jeg lage i morgen Tror du det går an å bruke lettrømme eller må det være seterrømme? (Har lettrømme i kjøleskapet, ser du). Og forsto jeg det rett at kaken skal snus opp/ned og ha glasuren på bunnen? Hvorfor skal man ellers ta kaken ut av formen før man tar på glasuren? Dette ble så flaue spørsmål at jeg gjemmer meg litt jeg er ikke 12 år og helt uerfaren baker altså Anonym poster: b05054498f94f25e1c21f6e73e63246e
Nikamo Skrevet 17. januar 2013 #20 Skrevet 17. januar 2013 (endret) Mammas sjokoladekake: 4 egg 6 3/4 dl sukker 10 dl hvetemel 5 ts bakepulver 5 ts vaniljesukker 4 1/2 ss kakao 3 1/2 dl melk 340 gr smør Glasur: 5 1/4 dl melis 6 ss smeltet smør 6 ss sterk kaffe 3 ss kakao 3 ts vaniljesukker Pisk eggedosis. Bland inn det tørre vekselsvis med smør og melk. Ovnen stekes i forvarmet ovn på 170 grader i 30 minutter. Denne holder seg saftig og god i mange dager, og er utrolig enkel å få til Bør lages dagen før den skal serveres, siden den er bedre når den ikke er helt nybakt; da får den "satt seg" litt. Men det er jo smak og behag! Endret 17. januar 2013 av Nikamo
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2013 #21 Skrevet 17. januar 2013 Denne! Kokosfyllet oppå er kjempegodt http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1881 Anonym poster: c214e3e3788e3675ca0407598096cf70
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå